Ez a mindenkinek megvan a párja, meg ne keseredj el-nem fogsz egyedül maradni szózat a lányok részéről a szűz 25 feletti fiúk irányába valós dolog, vagy csak vigasztalás?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 07:24
81/102 anonim válasza:
Ki mondta, hogy mindenki hibás? Én nem hibáztatok senkit se, én pusztán a körülményeket vázoltam fel. :)
Nem köll mindjá' nekem esni. :)
82/102 anonim válasza:
egyébként, még ha nem is járna kondizni a srác, és nem a mai divatot követné, akk is, ha amúgy bunkó, akkor... nem kellene.. am kinek van pénze követni a mai divatot? nekem lányként sincs.. kínaiban vásárolok, meg van 2-3 cuccom Árkádból, de nah..
83/102 anonim válasza:
egyébként meg lehet h nem hiszitek el, de nekem csak az olyan pasik tetszenek, akik nincsenek kikiéltva ügyeletes szépfiúnak. megfog bennük vmi... mert minden ember más, és a lányokat nem kellene egy kalap alá venni, vannak pénzéhes r..bancok, de miért lenne mind ilyen? én pl. végiggürizem a nyaramat, évközben tanulok, de van h akkor is találok vmi kis alkalmi melót, a pasimmal felváltva hívjuk meg egymást kajálni, italra, teára, kakaóra, kv-ra, akármire.. sztem ez így a normális. úgyh már csak magam miatt se vegyünk mindenkit egy kalap alá. sőőőőt, az exem rohadtul nem volt jó pasi, mégis jártam vele 3 évig. és pont a komplexusai miatt rohadtul sz..r volt a kapcsolat, állandóan flörtölgetett, irogatott másoknak, h saját magát fényezze.. ezért kell az önbizalom, mert akkor ilyesmik nem fognak előfordulni a kapcsolataitokban.
84/102 LeftBehind válasza:
83. Ahhoz hogy kapcsolat alatt ne flörtölj mással nem önbizalom kell hanem alapszintű intelligencia
85/102 anonim válasza:
pl az... de mit is várhattam egy 19 éves pasitól...
önbizalom is kell ám! mert akkor nincs szükséged a visszaigazolásra!
86/102 LeftBehind válasza:
Ha valakinek nem elég visszaigazolás,hogy van egy nő aki kitart mellette é szereti, na az már rég veszett ügy.
87/102 anonim válasza:
ez már egy másik dolog, bizonyíték arra, h a pasik is lehetnek szemetek, nemcsak a nők.
88/102 anonim válasza:
"43-as szakadok rajtad mekkora egy primitív lény vagy. :D Mert ilyet férfinak nem lehet nevezni.
Na ezért kéne visszaállítani a sorkatonaságot, és nem lenne ennyi önsajnáltató pojáca. "
te meg egy sértett kislány vagy
a sorkatonaságnak semmi köze a pártaláláshoz, és nem én sajnáltatom magam, tanácsot adtam a kérdezőnek.
tovább nem is olvasom.
KÉRDEZŐ:
úgy látom te csak a magadét járod, ez csak egy provokatív kérdés.
89/102 anonim válasza:
pedig igaza van... nem a pártaláláshoz van köze, hanem a férfiasabb viselkedéshez.
90/102 anonim válasza:
Jaj szakadjatok már le erről a férfiasság témáról. Heh férfiasság itt mantázzátok mint a templomban a miatyánkat. Annyi diszkó egyenruhába öltötözött agyonszolizott+ szőrtelenített vásári majmot látni mindenhol akik 5 méterről bűzlenek a vaníliás parfümtől és akikbe 0 férfiasság van. Megsúgom ezeket kresik a nők, bem amit lefestettetek it 50+ kommentben. Unalmas már nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!