Van esély rá, hogy párt találjak, vagy egyedül maradok örökre?
Visszahúzódó, szerény lány vagyok, nem járok bulizni, még soha nem volt párkapcsolatom, így nem voltam még fiúval. A szexualitás viszont elég fontos nekem.
Szerintetek van esélyem párt találni? Komoly kapcsolatra vágyom! Tanácsot, tapasztalatokat is szívesen fogadok a témában!
23 L
PIRIVÁT ÜZENETEKET NEM KÉREK!!!!
Ha egy picit nyitottabb lennél az ismerkedésre, könnyebb dolgod lenne!
Persze, azt is aláírom, hogy nagyon sok a beteg ember, és nem lehet megbízni akárkiben :/
Háh ez jó!
Én is beállok akkor az "ugyanaz a problémánk" sorba. :D
23L
Nem mész sehova, és itt se írjanak rád. 4 fal között gubbasztasz, minden lehetőséget elvágsz, hogy megismerjenek, így valóban nem lesz senkid.
21F
Hasonló helyzetű srác vagyok,csak én azért eljárok ide-oda néhanapján és keresgélek azért.Van esélyed párt találni,mint mindenki másnak,főleg hogy lány vagy azonban ahhoz nem kellene ennyire bezárkóznod,ha már ennyire visszahúzódó vagy,akkor azért például itt neten is megadhatnád az esélyt neki,itt gyk-n is van jó pár hasonló helyzetű srác,aki teljesen normális,megbecsülne biztosan,és jól meglennétek.Nem fogok privátot írni sem ne aggódj,csak fel akartalak világosítani hogyha komoly kapcsolatot szeretnél akkor így nehéz lesz,ha minden esélyt kizársz az életedből az ismerkedésre. :/
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!