Van esély rá, hogy párt találjak, vagy egyedül maradok
örökre?
Figyelt kérdés
Visszahúzódó, szerény lány vagyok, nem járok bulizni, még soha nem volt párkapcsolatom, így nem voltam még fiúval. A szexualitás viszont elég fontos nekem.
Szerintetek van esélyem párt találni? Komoly kapcsolatra vágyom! Tanácsot, tapasztalatokat is szívesen fogadok a témában!
Oké,ezzel megint magadnak keresed a kifogásokat,és mi van ha most például olyan írna rád aki közel lakik hozzád,és kialakulhatna valami köztetek?Sosem tudhatod,milyen lehetőségeket szalasztasz el így,és lehet itt van olyan srác is akivel akár hosszabb távon is jól meglennétek,csak nyitni kéne feléjük is pont ez a lényege.
2013. nov. 18. 12:48
12/22 anonim válasza:
Fura egy cemende vagy... Sajnos ebben a világban ritkán hullik az ember ölébe bármi. Tegyél érte... nyissál az emberek felé. De nehogy rám írj!!
2013. nov. 18. 13:05
13/22 anonim válasza:
hímringyó vagyok :D küldjem az árlistát?
2013. nov. 18. 13:53
14/22 A kérdező kommentje:
haha..vicces vagy utolsó....
2013. nov. 18. 14:25
15/22 anonim válasza:
Hogy lehet olyan dolog fontos, amit max hallásból ismersz és sosem volt benne részed?
amúgy a többség jól mondja, ha nem ismerkedsz, nem lesz senkid.
(tapasztalatból mondom, 2 éve egyedül vagyok, de nem is ismerkedek... Ha valakin látom hogy ismerősi/baráti kapcsolatnál többet akar, akkor tipli!)
2013. nov. 18. 15:42
16/22 anonim válasza:
Esély van rá persze, de a teljes elzárkózással csak Magadnak ártasz vele. Esetleg írd meg, hogy mennyire vagy nyitott az ismerkerdésre, hol szoktál vagy próbálkoztál ismerkedni, tetszik-e valaki, próbálkozott-e már valaki stb.? Ez alapján talán tudnék adni pár tanácsot.
2013. nov. 18. 17:08
17/22 anonim válasza:
én is ilyen vagyok... Szerintem ez majd jön magától, amikor nem számít rá az ember :) De priviben beszélgethetünk:)
L
2013. nov. 18. 18:33
18/22 anonim válasza:
17-es vagyok:
Kedves dzkg!
Gondolom ezt arra értette a kérdező, hogy nem prűdség miatt alakult így a helyzete.
2013. nov. 18. 18:35
19/22 anonim válasza:
Nem tudom hol ismerkedhetnék ilyen lánnyal mint te, de azt sem tudom hogy hogyan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!