Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándultam a fiúkból/férfiakból. Kb utálom őket. Mindet. Egyedül fogok meghalni vagy van rá esély hogy megváltozik majd a véleményem?
jól van 1.:D ha így lesz se leszek depressziós. 2.eddig nem igazán szexelgettem olyanokkal akikkel
nem vagyok együtt de ezentúl akár csinálhatom ezt is.szexre még talán jók
Kedves kérdező a 7-es jól látja, de a 8-as ugyanazt a dumát nyomja, amit minden ilyen kérdésnél leírnak ezren. Tehát mivel mindenki ezt írja, biztosan nem így van.
Érdekes hogy amíg nem kezdenek dolgozni a hormonok, eszébe nem jut egy lánynak hogy képes lesz-e férfiak nélkül élni. Ahogy a férfiaknak sem jut eszébe, hogy képes lesz-e lány nélkül leélni az életét.
Te magad sem tudod megmondani hogy miért ez a legfontosabb. A férfiakon kívül ezeregy dolog van az életeben.
Nem leszel depis? Már most is az vagy.
Amúgy mi a bajod a férfiakkal? Megcsaltak? Olyan pasit keresel aki nem fog megcsalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!