Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a volt barátom azt mondja még érez irántam valamit, de nem szerelmes, akkor van még esély arra, hogy újra összejöjjünk?
A volt barátommal kb. 2 és fél hónapja szakítottunk, mert ellaposodott a kapcsolatunk, sokszor apróságokon vitáztunk.
De rájöttem, hogy nekem még mindig fontos és vele akarok lenni.
Beszéltem vele, ő sem közömbös irántam, de az a gond, hogy már nem szeret. Csak érez irántam valamit(ami nekem kevés)
Azt mondta, nagyon vonzódik irántam(testem iránt),de neki ez kevés, mert az kevés egy kapcsolathoz.
Én mindenféleképpen szeretném ha újra működne a kapcsolatunk.
Ti mit tanácsoltok? Szerintetek van esély még arra, hogy újra belém szeressen?
(egyébként 5 évig voltunk együtt, neki első komoly kapcsolata voltam és nekem is ő). Elég fiatalon jöttünk össze,16évesen)
Előre is köszönöm a válaszokat:)
A szerelem egy baromság. Ha vonzódtok testileg és szeret téged, mint embert, az szerintem már elég. Lehet, hogy a nagy tűz kialszik, de ha egyébként passzoltok, akkor minek szakítani? Főleg, ha sok közös élményetek van. Én nem rúgnám ezt fel legalábbis, egymáshoz tartozni jó lehet. Én mondjuk egyedül voltam hosszú ideig és lehet, csak ezért gondolom így.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!