Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik az ex barátom, nem tudok túl lépni és nem is akarok, nagyon el vagyok keseredve, vissza szeretném őt kapni, lehetséges ez még?
bla,bla,bla.
Lépj tovább kicsilány!
Ugyanebben helyzetben voltam. Sajnos azt kell mondtam itt már nincs mit tenni :-( Teljesen reménytelen. Nálunk ugyanez volt annyit elértem h nem utal barátság váltunk el de ssemmi esély én belenyugodtam. Nehéz volt hosszú hónapokát sírtam át de sikerült továbblépnem. Neked is ezt javaslom akármilyen nehéz is így csak serulsz és magadnak okozol fájdalmat nekem ezt a szemembe meg is mondta a
próbálkozással magamat teszem tönkre. De az
az igazság hogy ő élvezte és kihasználta hogy futók utána és ezt n szabad hagyni. Kell legyen tartásuk ne hagyjuk magunkat megalázni! Felejtsd el öt tudom nehéz én is csak a fejem tarr
bocsi, elküldte..
szóval én is csak a fejem ráztam bárki mondta, hogy reménytelen felejtsem el felhúztam magam és szembeszálltam vele. Egyszerüen nem létezett, az, hogy NEM. Az idő megoldotta. És az a tudat, hogy a másik magasról tojik rám s szakitás után egy hónappal már új lányt fűzöget. Azóta gyakorlatilag mindenkinél bepróbálkozott aki él és mozog.. persze nem jött össze neki mert a csaj elhajtotta. De ez jelez valamit, aki ennyire könnyen túllép az biztosan nem szeretett téged igazán tehát nem érdemel egy könnycseppet sem. Sőt jobb, hogy előbb kiderült milyen is.
Nekem úgy lett könnyebb elhitettem magammal, hogy ilyen emberért nem éri meg küzdeni. Hogy ahogy viselkedik velem az nem a szeretet jele. És nem szerethetünk olyat aki nem szeret viszont. Az élet rövid nekünk azt az embert kell megtalálnunk akinek minden perc szenvedés nélkülünk. Gondolj erre és vesd bele magad az életbe. Ismerkedj, pasizz bulizz és el fogod tudni felejteni.
Sok praktikám lenne a visszaszerzésére is, mert én a Himaláját megmásztam miatta de ezt az utat nem javaslom mert utólag beláttam én is, hogy hülyeség volt. Aki nem szeret azt semmi nem tudja visszahozni. Különben is mi értelme a "koldult" szerelemnek?? Azért legyen velem mert szeret, ne pedig szánalomból. Szerintem. De ha neked ez kell leirhatom én hogy "puhitottam meg". Kitörölt az életéből orditotta, hogy látni sem akar soha többé. Ehhez képest most azért elég jóban vagyunk. Vissza nem jön de én az az igazság már nem is várom vissza mert találtam egy cuki srácot azóta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!