Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek önmagam? Nem tudom önmagam adni sose, és ezért nincs önbizalmam. Eegy másik személyiség mögé akarok bújni. Ezért nincs barátnőm. Hogyan küzdjem le ezt? Lehetséges?
Azért nem adod önmagad mert féled, hogy nem érdekelné? Vagy mégis miért? Mi a szorongás tárgya?
Nekem sosem volt ilyen problémám, de ha csak úgy odamennék egy lányhoz és ismeretlenül előadnám neki magam, roppant furán venné ki magát. Nem is tudná hova tenni az egészet.
Az, hogy otthon, vagy a már jól megszokott emberek körében milyen vagy az egy dolog. Viszont az idegenekkel (és itt az is ennek számít, aki mondjuk az osztálytársad, de kb két mondatnál többet nem váltottál vele) ez egészen más. Ők sem adják "önmagukat", csupán egy olyan személyt, ami/aki szerinte szalonképes abban a helyzetben.
Amíg nincs közös pont, közös érdeklődés egymás, illetve valami iránt nem is fogod tudni "magadat" adni.
Addig maradnak a közhelyes témák, ismerkedési praktikák.. Amik elég cinkek, de kötelezőek.
nem az a baj hogy más akarsz lenni, akármennyire is próbálkozol amúgy úgyse leszel más, te mindig te leszel
de ez nem jelent rosszat szerintem az a baj hogy az olyan emberek mint te nagyon eltérnek az átlagtól
és elhiheted nem az lesz a megoldás hogy nyílj meg meg legyen önbizalmad ez egy nonszensz f*szság
szerintem hagyd békén ezt a barátnő dolgot és foglalkozz valami mással
fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!