Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselkedjek? Csak legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek? Csak legyek önmagam? Szarjam le?

Figyelt kérdés
A b.nőm unokatesójával még egy fél éve találkoztunk, álomhelyes a srác, vizilabdázik és jófej... Egyszer talélkoztunk, alig beszéltünj, de nekem nem ment ki a fejemből... Bejelöltem fb-on, rávettem magam, hogy ráírjak, azt se tudta ki vagyok (ami nem nagy csoda, mert ő 16 én 14 vagyok, zehát kb pisisnek néz). A b.nőm is tud róla, aki ráadásul a legjobb, ő persze kiakadt meminden, mert hát az uncsitesója... Tehát májusban megint fogunk találkozni nagy társasággal mint legutóbb, de valdzeg azt se tudja ki vagyok mêg mindig:/ Félek hogy nagyon tetszeni akarok neki, es akk nem vagyok önmagam, múltkor is ez volt, tettem vettem magam, ami am tök szánalmas volt, így szerintem meg közömbösebb maradtam számára..:// aztán felvettem a 'leszarom, én bunkó es flegma vagyok' stílust. Ami még rosszabb volt, nem tudom mit tegyek... Nem szeretném végiggörcsölni az egêsz kirándulást miatta, és a b.nőmet se szeretném kellemetlen helyzetbe hozni://// segítsetek kérlek!
2013. márc. 14. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Sztem köszönj neki, legyél illedelmes.

Nyiss fele 1-2 kérdéssel, ha utána ő nem kérdez téged semmiről, tehát nem érdekled, akkor hagyd és törődj egész végig a barátnőddel + esetleg a szüleivel, ha ők is ott lesznek. Hidd el ha nagyon nyomakodsz a uncsi tesójára, akkor le fog téged nézni (mármint a 16 éves) és ugy is fog rádnézni. Ez pedig rombolhatja a barátnőd irántad érzett érzelmeit. Lehet nem ugy h ott hagy, csak egy kicsit vveszítesz a tekintélyedből.

Szval elég ha 1-2 x nyitsz a gyerek felé, utána pedig hagyd, és ha csak a barátnőddel foglalkozol (+ esetleg a szüleivel) akkor pont ő fog téged tisztelni, főleg azért mert kisebb vagy nála (pláne ha neki nincs csaja :P).

Nyert ügyed van! Ha ezt betartod, lehet nem fogsz vele mélyebben megismerkedni, de legalább meg lesz a barátnőd családjában a tekintélyed, ami később nagyon nagy előny!

Sok sikert! 14/f

2013. márc. 14. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, bár nem mimdent értettem, ki fog lenézni, ha nyomulok? A barátnőm (aki 14 éves, mint én, vagy te vagy én értettem félre) vagy az uncsi tesója? Am a b.nőm szülei szeretnek engem, vagy a fiú szüleiről beszélsz?
2013. márc. 14. 23:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Meg ki fog tisztelni, ha kinek nincs csaja?
2013. márc. 14. 23:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Azóta talólkoztunk, semmi különös nem volt, de legalább beszélgettünk, nem úgy mint múltkor... Azóta semmi, csak annyi, h belájkolta a norítóképemet, ami 2 baratnommel készült, aki közül az egyik ugye az uncsitesója, szóval ez mit jelenthet, lehet h nem is azt a képet akarta, vagy semmi jelentősêge, csak tetszett neki a kép? Ráadásul a b.nőmnek is tetszik, aki szintén ott volt.. Szóval ez mit jelenthet? Mit csináljak??? SOS
2013. máj. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!