Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek? Hogy bírjam ezt így ki?
Figyelt kérdés
A barátommal már lassan három éve együtt vagyunk és most úgy alakult h én külföldön tartózkodom nyár végéig ő meg otthon. A baj csak az h ő minden hétvégén bulizik és engem meg annyira idegesít...és most itt nem a bizalomról van szó (mielőtt valaki ezzel kezdeni el okoskodni h megcsal) hanem azért zavar mert annyira vágyok én is arra h bulizzak egyet a barátokkal de én nem tehetem meg :s csak sokszor nem tudom h reagáljak mikor elkezdi ezt mesélni :s mert mindig jön ezzel a dumával h ő hétvégente kapcsolódik ki.. miközben hozzá teszem nem is tanul és most melója sincs és abba egyszer nem gondol bele h nekem nincs ilyenekre lehetőségem illetve h én itt kint dolgozom.... és nem akarok vele ezen veszekedni de egyszerűen nem tudom mit kéne neki ilyenkor mondanom :(2013. febr. 28. 22:26
1/3 fospuska válasza:
szerezz kint barátokat és menj te is. mi tart vissza?
2/3 A kérdező kommentje:
az a baj hogy még senkivel nem vagyok itt kint olyan jobba h el mennyek velük bárhova... illetve még anyagilag se álok úgy hogy csak úgy szórjam a pénzt :S
2013. febr. 28. 22:38
3/3 anonim válasza:
Sztem megemlíthetnêd a csajnak finoman.. Fő az őszinteség(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!