Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viselkedjek hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek hogy újra velem legyen?

Figyelt kérdés

Barátnőm és én is 18 évesek vagyunk. Már egyszer volt koztunk szunet , de megbeszeltuk a dolgot. Akkor is az miatt lett vége mert neki nem megy. Ez utan osszejottunk es sokkal jobb lett a kapcsolatunk. Csutortokon szakitott velem. Ellentmondasos a velemenye ezert nem hagy nyugodni a dolog. A kapcsolat tokeletes szerinte is. Minden. pont ezert nem ertem mire ez az egesz. Szerintem a szerdai veszekedes miatt van. Azt mondta hogy o szerinte is de ez vegleges.. Szerdan abbol volt vita , hogy en szamon kertem , merre jart egy teljes napig. Kicsit osszekaptunk.

Pentek este meg ramirt es jot beszelgettunk. szombati talalkozot dumaltunk meg. szombaton ezt lemondta.felhivtam h miert mire titkolozott.. kicsit megint osszekaptunk.a talalkozot hetfore tettuk. azota nem beszeltunk. vissza akarom kapni es mivel az elso szakitasunk atgondoltabb volt de megis osszejottunk utana , igy latok ra eselyt... mit kene tegyek hogy vissza kapjam ? ( nincs masik pasi a dologban elmondasa szerint. )

2013. febr. 3. 16:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy aztmondta jobban szeret mint az elejen. es ezt errztem is
2013. febr. 3. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy van valaki új, vagy tömik a fejét, vagy gyagyás.
2013. febr. 3. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Vagy tele van a faxa a féltékenykeséseddel, amit megértek.

Vagy van alapja?

2013. febr. 3. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:

"Akkor is az miatt lett vége mert neki nem megy."

Miért is nem megy neki? Nem szerelmes beléd? Vagy miért?

"Ellentmondasos a velemenye ezert nem hagy nyugodni a dolog.A kapcsolat tokeletes szerinte is. Minden. pont ezert nem ertem mire ez az egesz. "

Ismerős...valamit titkol..lehet van neki más is a képben.. és nem tudja az hogyan alakulna, ezért nem tudja mit kezdjen veled...egyelőre... vagy csak nem akarja elmondani az igazat és így próbál időt nyerni.. /nálam ez volt/

Egy ilyen témájú veszekedés még nem ad okot a szakításra..max neki ez pont jól jött... van mire fogni..

"nincs masik pasi a dologban elmondasa szerint."

Persze..persze... nálunk se volt...bizonygatta, hogy ilyenről szó sincs.. mégis azonnal talált a szakítás után egy másik csajt...következtetés..addig is másik volt a képben..szerintem itt is...

Ne akard visszakapni amíg nem tudod, őszinte e veled... ne nyaggasd... ha akar valamit úgyis keresni fog...

2013. febr. 3. 16:17
 5/5 A kérdező kommentje:
az elso szakitasunkkor mondta hogy meg az exet szereti. mikor visszamentem hozza mondtam neki hogy nem erdekel , ha velem akar lenne felejtse el. Azt mondta rendben. Kedden is lattam hogy fontos vagyok neki . Szerdan tortent az eset.. nem hiszem hogy mas lenne mivel mikor eloszor volt ez akkor lattam rajta hogy nem vagyol fontos neki. . .
2013. febr. 3. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!