Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek vele, hogy olyan legyen, mint régen?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátommal, és eleinte volt a nagy fellángolás, minden nap aludjunk együtt, ide menjünk, oda menjünk, házasság, gyerek stb. De ez mára elmúlt. Tudom, hogy szeret, de már nincs az a nagy love részéről, engem meg nagyon zavar, hogy már nem olyan ragaszkodó. Nagyon szeretem, és azt szeretném, hogy legyen ugyanolyan velem, de nem tudom, hogy kellene viselkednem. Szarjak rá, és ne hívogassam, hátha elkezdek jobban hiányozni neki, vagy legyek ugyanolyan, mint eddig? Mutassam ki ugyanúgy, hogy szeretem, vagy hagyjam, hogy ő kezdjen el teperni és koptassam le párszor, mikor talizni akar. Segítsetek légyszi, ha lehet, akkor bevállt trükköket várnék.
szerintem hozz fel ilyen témákat hátha megint ráérez...
2012. jún. 20. 10:53
2/15 anonim válasza:
1-2 napig ne legyél elérhető a számára, akkor elkezdesz hiányozni neki, ha mégse ak már nem szeret
2012. jún. 20. 10:54
3/15 Advocatus Diaboli válasza:
Én nem tudom sajna. Nálunk ilyen nagy "love" nem volt az elején. Tudtuk mit akarunk, és most is ugyanúgy akarjuk, szal semmi rózsaszín felhő. Szimplán csak szeretjük a másikat és kész^^
De lehet picit kevesebbet kéne találkoznotok. Tudod, kis változás.
2012. jún. 20. 10:55
4/15 okoska31 válasza:
Miért hiszi minden csaj azt, hogyha "leszarom biztos hiányozni fogok neki".
Nem, az azt fogja jelenteni, hogy leszarod. És elkezd azon filózni, hogy mi történhetett. Találtál mást, vagy ilyesmi?
Tanuljátok már meg, hogy nem vagyunk mi pasik ennyire hátulról gondolkodók.
Ha bajod van azzal, hogy nem lángol érted úgy, mint az elején, akkor mond meg neki. De sokra szerintem ne számíts, mert teljesen természetes, hogy az újdonság varázsának elmúlása után a kezdeti lelkesedés lankad.
2012. jún. 20. 11:00
5/15 A kérdező kommentje:
Marha egyszerű! Azért hiszem (hisszük)azt, mert ő leszar és hiányzik. Vagyis nem szar le, de már nem hívogat fél óránként. Gondoltam, fordítva is működik...
2012. jún. 20. 11:08
6/15 okoska31 válasza:
Az, hogy fél óránként nem hívogat, nem jelenti azt, hogy leszar. Fogalmi zavar.
Telhetetlen vagy egy kicsit.
De én még mindig úgy vagyok vele, hogy ne trükközz, hanem dobd fel a dolgokat.
Pl. a szexben.
2012. jún. 20. 11:29
7/15 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne megbeszélni vele.Mond el neki, hogy úgy érzed elhanyagol.Annak semmi értelme nincs, hogy ha ő nem keres,majd te sem. Dacból sokan elfeledkeznek a párjukról és csak úgy megszűnnek a kapcsolatok..
2012. jún. 20. 11:39
8/15 A kérdező kommentje:
Akkor, hogy értsd: egyszer hív egy nap, régebben meg min. 10x. Egyáltalán nem vagyok telhetetlen, de hozzászoktatott. Egyébként szerintem is az 1-2 hívás a normális naponta, de mivel hozzászoktatott, ezért igénylem.
2012. jún. 20. 11:43
9/15 A kérdező kommentje:
1-2 hete már szóvá tettem neki, mert rendeztem egy kisebb jelenetet, amit nem szoktam, csak sajna hatott rám az alkohol is, és ő jogosan kiakadt. Akkor megbeszéltük, hogy ezért volt az egész, mert emiatt az elhanyagolás miatt fokozódott bennem a feszültség, nem beszéltük meg, és ezért a pia miatt hisztéria formájában távozott belőlem és hirtelen mindent rázúdítottam. Utána bocsánatot kértem, és ő is, hogy az ő hibája volt, hogy eleinte állandóan csüngött rajtam, és sajnálja. De itt megállt a dolog. A kérdésem még mindig az, hogy lehet még ugyanolyan, vagy fogadjam el így?
2012. jún. 20. 11:51
10/15 anonim válasza:
7-es válaszoló vagyok.
Húha nehéz kérdés!Én nagyon megértelek,mert én szinte sms mániás vagyok és én is igénylem egyszerűen a hívást és az sms-t is :S Ha te írsz neki,akkor válaszol?
Mennyit szoktatok találkozni? Ha mindennap,vagy minden másnap találkoztok, akkor szerintem ne aggódj :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!