Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek hogy rájöjjön mit veszített?
Öt év után a párom szakított velem,mert úgy éreztük túl sokat veszekszünk...amúgy nagyon jó volt a kapcsolatunk,csak család miatt sok vita volt.Békésen váltunk el,azt mondta szeret és nagyon is sokat jelentek neki,de az örökös vita felőrli a kapcsolatunkat.Két nap múlva megyek hozzá a cuccaimért,és szeretném ha látná mit veszít,vissza akarom kapni,mert nagyon nagyon szeretem.Megtudnánk oldani máhogy is a dolgot,de ő ezt látta a legjobbnak,de én ezt most elfogadom de nem nyugszom bele....hogyan viselkedjek vele hogy rájöjjön hogy hoppá mit dob el???
Normális válaszokat kérek szépen!
20/L
Van egy olyan íratlan törvény,hogy ha valaki normális válaszokat szeretne kapni akkor normális kérdéseket tesz fel.
Esetedben ez nem így van,hiszen tök idegen emberek nem tudják,hogy egy másik tök idegen ember milyen érzelmi állapotban milyen viselkedési formát él meg pozitívan vagy negatívan.
Egyszerűen mondva a kérdésed egy kalap fost sem ér.
íratlan szabály hogy hiába írod ki hogy normális válaszokat kérsz mindig lesznek olyanok mint az első... bár abba igaza van hogy teljesen tökéletes választ itt sosem kapsz mert minden ember és kapcsolat 100%ban eltér 1mástól... mindenesetre nagyjából jó választ/megoldást kaphatsz...
én azt ajánlom neked hogy próbáld meg hogy elmész szórakozni helyekre jól érzed magad és mások is jól érzik magukat veled mindenesetre ne keltsd azt a látszatot hogy elfelejtetted őt. vele mindig 3 fokkal nyugodtabban "szomorkásabban" beszélj mint amúgy és mindenki mással sokkal könnyedébben boldogabban beszélj mint vele. kb ennyi
Te mondtad,hogy szomorkásan beszéljen vele.Mi a francnak? Ha sajnálatból megy vissza az sem jó.
A fogalmazásodból értelmesnek tűnsz szóval inkább lásd be,hogy egy kapcsolat csak addig jó és csak addig van értelme amíg nem szakít egyik a másikkal.Felesleges itt erősködni,hogy mit tegyen.
Azt sem tudod,hogy nem csak lerázni akarja a srác...Szóval igenis értelmetlen a kérdés a válaszok is csak értelmetlenek lehetnek.
énis tulléptema visszafele teperés korszakán..:/ hálégnek, hülyét csináltam amgamból...nem éri meg, csak beskatulyáz. mégegy iylen tuti nemlesz!
am sztem, csípd ki magad! irtő dögös ruhába mintha discoba mennél, full smink, magassarkú miniszoknya, mély dekoltázs ;)))
ha kérdezi hova mész? csak fordulj vissza és vicceen mond, hahhh....randira...csaoooo
és csukd rá az ajtót..:DDDD XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!