Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan viselkedjek vele?
Ez nem megy ilyen könnyen!
Ő szerelmes egy lányba, ahogy írtam, de a lány nem szereti.
Szeretnék neki adni jeleket, de valami olyat, ami nem túl feltűnő.
A bókolgatás elég egyértelmû. Ha haverok vagytok, simán megkérdezheted, hogy mi van azzal a lánnyal... Ha okos, feltûnik neki. De ha rossz néven veszi, szerintem még mindíg mondhatod azt, hogy csak megkérdezted.
Egyébként ha jó mélyen nézel a szemébe, azt nem értik félre. Ez a tapasztalatom. Osztán hogy veletek hogy van...:) Szurkolok neked!
Szoktunk a lányról beszélgetni,elég sokat....
Ma is voltunk futni, kérdeztem mi van vele...
Kicsit szomorkás,mert az a lány megint elutasította...és én meg írtam neki egy sms-t hogy majd mesélje el, hogy mi volt,meg írtam neki msn-en vicceket,hogy jobb kedve legyen, és mondta,hogy majd holnap felhív,és mesél. Valószínűleg holnap is megyünk futni,valami jó kis ötlet?
Áhhh, ezt nem merem bevállalni. :D
Futás után szoktunk még beszélgetni,valami olyan téma kéne, amitől még jobban érzi magát velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!