Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan viselkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan viselkedjek vele?

Figyelt kérdés
Most lett vége egy komoly kapcsolatomnak.Szakitott velem,mert már nem szeretet. Van egy fiú barátom, akivel szoktam járni futni is. Egyik nap elvitt egy helyre, ahol beszélgettünk, és mondta hogy ide még csak egyetlen egy lányt hozott el, de én különleges vagyok.(Abba a lányba nagyon szerelmes de reménytelen) Egyik nap beszélgettünk, és nagyon sokat bókolgattunk egymásnak! Én azt hiszem TÚLSÁGOSAN is kedvelem..:) Mit tegyek?
2012. máj. 27. 00:10
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
És ha esetleg nem megyünk futni,mert közbe jön neki valami? Akkor mi tévő legyek?
2012. máj. 27. 00:44
 12/25 A kérdező kommentje:
Ja és azt a lányt elszeretnél vele felejtetni,hogy tegyem?
2012. máj. 27. 00:46
 13/25 anonim ***** válasza:
igen, közeledj. ne akard elfeledtetni igy konkrétan, felesleges, majd elfelejti magától..
2012. máj. 27. 00:50
 14/25 A kérdező kommentje:

De hogy közeledjek?

Nem voltam még ilyen helyzetbe, ha megtenné ő az első nagy lépést utána könnyebb lenne.

Valami bevált tipp?

2012. máj. 27. 00:52
 15/25 anonim ***** válasza:
érj hozzá ha tudsz nevetéskor, beszélgetéskor hátát vállát,ilyenek. de ne görcsösen, hanem természetesen, mintha már együtt lennétek.
2012. máj. 27. 00:55
 16/25 A kérdező kommentje:

Rendben, nagyon szépen köszönöm.

Még valami jó tanács/tipp? :)

Nagyon jókat írsz.

2012. máj. 27. 00:57
 17/25 anonim ***** válasza:

kedvesség, sok mosoly és mélyenszántó megértés felé

Köszi, igyekszem:)

2012. máj. 27. 00:59
 18/25 A kérdező kommentje:

Ma elég rossz napom volt, és mikor mentünk futni egyből észre vette rajtam :d

Jajj , elolvadok.

Ha a lányról beszél, próbálok neki tanácsokat adni is, meghallgatom.

Esetleg megkérdezzem tőle, hogy futás után nem megyünk-e el beszélgetni valahova?

(A lányhoz is kiszokott menni amúgy beszélgetni.De nekem az nagyon fontos, és megtisztelő volt, hogy elvitt engem is arra helyre, ahová csak azt a lányt vitte)

Szeretném kicsit elcsábítani is

2012. máj. 27. 01:04
 19/25 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy vagy ,,az" a lány?:)
2012. máj. 27. 01:09
 20/25 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de nem értem a kérdésed.
2012. máj. 27. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!