Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom hogy viselkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy viselkedjek vele szerintetek?

Figyelt kérdés
Hétévégén taliztunk volna a barátommal de nemtudtunk, ezért szerdán talizunk mondta hogy majd ír, de nem tudom hogy tetszek e neki vagy ő mit akar tőlem, anyira nem is ismerjük egymást. Azt akarom hogy belém szeressen, hogy sokáig együtt maradjunk. Szerintetek?amikor találkozunk majd akkor nem tudom miről beszélgessek vele félek hogy leégetem magam és nem fog velem foglalkozni valami ötlet? Vagy tanács mit tegyek? én nagyon szeretem őt. mit vegyek fel?
2011. nov. 14. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
mit vegyél fel? combfix, tanga, stb. az mindig bejön. legyél könnyen kapható. beszélgess vele a majmok párosodásáról.
2011. nov. 14. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:
de nem akarom hogy kinos csönd legyen meg ilyenek és hogy kaphatnám meg az első csókóm tőle?:)
2011. nov. 14. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem épp ezaz , hogy ne legyen könnyen kapható, a pasik azt szeretik ha meg kell "küzdeni" egy nőért. Én azt javaslom ne mutasd ki neki túlzottan, hogy oda vagy érte, csak amennyire kell. Tudod te miről beszélek. És ne ess át a ló másik oldalára az öltözködéssel, legyél természetes.
2011. nov. 14. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne csak az öltözködéssel legyél természetes. A beszélgetésnél is. Úgy állj a dologhoz, mintha egy baráttal csevegnél. Ne izgulj, légy laza. A többi majd kialakul. Csak ne görcsölj!

Sok sikert. Ügyes légy!

2011. nov. 14. 15:00
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :) és az elsó csók szerintettek bele fér? mert most leszünk úgy csak ketten négyszem közt
2011. nov. 14. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd a csókot!! Majd jön magától ; )
2011. nov. 14. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!