Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb csajt hogy szedjek fel és hogy viselkedjek vele?
Ha én feltudtam szedni egy 40 éves nőt akkor ez neked pite!
24/F
párom és köztem 2 év van
3éve vagyunk együtt
24/N
Az utolsó feltételezésed nem téves (valóban az vagy).
Mégis miért akarsz felszedni egy lányt, akit nem is ismersz? Még csak nem is beszéltetek... mindezt a külsőre alapozván? Mert szép? És mert szerinted jó ember lehet? Ezek alapján valóban jó későn érő típus vagy...
És ez, hogy mástól kérdezed, hogyan kéne viselkedned, ez szintén abszurd. Ezzel csak azt érnéd el, hogy nem magadért szeretne meg.. az pedig kinek jó?
Nem igazán értelek... de annyit mondok, hogy a te esetedben az a legkisebb gond, hogy az arcod gyerekes...
22/L
20:50-es
Nem ismerem de tök normális lehet. Arra vagyok kíváncsi, hogy mit ne csináljak előtte és mit nem? Vágod, tudom hogy a 16-17 éves csajokhoz hogy közeledjek, és hogyan viselkedjek, de azért ő már csak 22 és fősulis egyszóval idősebb... Szerintem lehet külsőre alapozni, mégis mi másra alapoznék?? Mi másért közeledjek felé ha nem azért mert megtetszett? De azért kösz hogy írtál, és kösz mindenkinek a választ...
Idősebb nők felszedésének legjobb módja:
- Csókolom, átsegíthetem a nénit a túloldalra? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!