Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bele vagyok zúgva egy 9 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele vagyok zúgva egy 9 évvel idősebb srácba! 14\L Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 10:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele.
2011. nov. 6. 10:57
 2/10 JulesM111 ***** válasza:

Tiniszerelem...

Ha elmultál 14éves, nyomulhatsz, le is feküdhedsz vele nyugodtan.

2011. nov. 6. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg felejtsd el!

Ő akkor 23éves, szóval max csak egy bizonyos dologra kellenél neki......kitakarítani a szobáját XD

2011. nov. 6. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Pedomaci mindjárt megjelenik azzal, hogy 14 évesen törvényesen lehet szexelni, és nincs ezzel semmi gond...

Nézd, kislány, te tudod. De aztán később ne bánkódj, ha a fiú bántott téged.

2011. nov. 6. 11:02
 5/10 A kérdező kommentje:
és ha tegyük fel nem csak azt akarja? akkor mi van?
2011. nov. 6. 11:13
 6/10 anonim ***** válasza:
álmodozhatsz róla,de amúgy felejtsd el egy egészséges normális 23 éves nem kezd ki egy 14 éves kislánnyal
2011. nov. 6. 11:13
 7/10 anonim ***** válasza:
23 vagyok 18 éves lányt is meggondolnám nem hogy egy kislányt,és ha valamit akar tőled az csak a szex semmi más! 23F
2011. nov. 6. 11:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Mit tegyek? - Gyorsan felejtsd el!

23 évesen amúgy sem hiszem hogy foglalkozna veled!

Vagy iskola valahol vagy munka... szerintem már nagyonbb problémái is vannak mint a tiniszerelem :)

2011. nov. 6. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Jah és persze a korkülönbség nagyon nem normális! Nézz szét a prédán a saját kor osztályodban. 9 év az nagyon rengeteg!
2011. nov. 6. 11:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, 9 év ebben a korban rengeteg. Neked még saját magadról sincs tiszta képed, neki valószínűleg már az egész életéről van. Felejtsd el, keress egy korodbelit. Semmi értelme az egésznek, jövője sem lehet.
2011. nov. 6. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!