Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek vele?

Figyelt kérdés
Szeretek egy lányt, de ő azt mondta, hogy eddig csak barátként tekintett rám. Eddig sokat tettem érte, meghallgattam, rendes voltam vele.Hogy viselkedjek most vele? Hogy van több esélyem nála, ha ugyanolyan rendes leszek vele, vagy ha kicsit hanyagolom, hogy rájöjjön, ha jelentek neki valamit? 23/f
2011. szept. 11. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Vágd gerincre azt várja! Ne tökölj!
2011. szept. 11. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Legalább tégy úgy, mintha lenne jobb dolgod, mint rá várakozni.
2011. szept. 11. 17:08
 3/8 TrollFace00 válasza:
Szarj a kezedbe és vágd hozzá jó igényesen... értékelni fogja:)
2011. szept. 13. 11:52
 4/8 Abidos ***** válasza:
100%
én arra szavazok hogy mivel mindig rendes voltál vele ezért valszeg közel enged magához és nem meglepő ha megérinted. póbáld érintéssel maszírozással stb felpiszkálni benne a vágyat hogy észre vegye hogy nem barátból hanem pasiból vagy ha ügyes vagy és bejön lessz egy csajod ha nem lesz egy kínos beszélgetésetek és megmarad barátnak. 25/f
2011. szept. 13. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
eléggé rossz megoldás ez is de...ne foglalkozz vele,ne is beszéljetek.Hagyd egy ideig,aztán írj neki,és ha értékel azt észreveszed...hívd el sétálni és amilyen ő...majd adja magát.ez neki nagyon fog fájni,de kell hogy rájöjjön ha szeret és eddig nem jött rá...velem is ezt csinálták.nem beszéltünk és akkor jöttem rá hogy ő volt a mindenem.:/
2011. szept. 13. 15:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! a 2 hül.yén legalább jót röhögtem... megy a +
2011. szept. 13. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam olyan helyzetben amikor nagyon tetszettem egy srácnak, és mindig kedves volt hozzám, de sajnos mindenhol ott volt ahol én is ezért meguntam egy kissé....aztán elkezdett hanyagolni, és rájöttem , hogy szeretem NAGYON :) Szóval a helyedben hanyagolnám...
2011. szept. 13. 17:38
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi
2011. szept. 13. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!