Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Hogy viselkedjek vele?
Van ez a srác. Már többször csókolóztunk, jól érzem magam vele, de ő titokban tartja, mi köztünk van. Suli vége óta nem találkoztunk, Facebookon ráírtam néha, volt, hogy nem válaszolt, máskor meg normálisan elbeszélgettünk, de egyszercsak lelépett. Most nem tudom, hogyan viselkedjek vele, mert eléggé bele vagyok esve... :) Holnap lesz az évzáró ott találkozom vele. Mit ajánlotok, mit tudok csinálni, hogy meghódítsam?
17/L
Kérdésedre válaszolva: Nem veled van a baj.
Vagy ő maga sem tudja mit akar, vagy csakjátszik veled, esetleg fél lépni. Mindenesetre, beszélned kell vele, bár szerintem ő is fog keresni téged (évzárón). Tisztázzátok le, hogy ki mit szeretne, és találjatok ki egy közös döntést, ami mindkettőtöknek megfelel. Már ha ő is elég érett ahoz, hogy ezt felfogja.:)
Sok sikert!:)
Köszönöm :)
De mit javasolsz, az évzárón várjam meg, míg ő jön oda hozzám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!