Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek, lehetek őszinte, és mindent elmondó, vagy inkább visszafogott?
A volt barátommal fogok találkozni. Szeretném őt visszaszerezni. Szerintem egy jó beszélgetés ebben segíthet.
Miket csináljak?
Aki már csinált ilyet, az segíthetne.
Én még szeretem őt nagyon, viszont ő nem tudom, mit érez.
Szeretném benne újra lángra lobbantani a szerelmet.
Az exem szeret engem, de a szerelmet nem érzi.
Tudja ki vagyok, nem szerepet akarok játszani.
A kérdésre válaszolj, én eldöntöttem, hogy vissza fogom őt szerezni.
Ha nem szeretnél nagyon pofára esni,ne mondd el mit is akarsz kihozni a taliból. csak beszélgessetek,hogy mizu azóta vele,puhatolózz egyáltalán lehet-e még esélyed.
Az pedig szép h eldöntötted h vissza akarod szerezni őt (én is az enyém),de ő meg azt döntötte el anno,h szakít veled :-( bocsesz. 25L
Ja s természetesen légy csinos,légy vidám,vedd elő a kisugárzásod,mintha nem is hiányozna. Érdeklődj,hallgasd meg,legyen a témájához saját véleményed,saját meglátásod,légy érdekes ez által,próbálj más szemszögbe világítani mindent,így tuti lefoglalod a szemét is az orrát is az agyát is,de mégse beszélj túl sokat. Mosolyogj,de ne mint a hülye gyerek stb. kb ennyit tok hozzáfűzni még.Ha jutottál vmire ha lehet tudasd. Sok sikert neked! Ja hány éves a pasi s mennyi vagy te?
25L
Nagyon köszönöm a válaszod! Hát neked is sok sikert.
16 évesek vagyunk.
Hali! Azóta mi a szitu? Én vok a most már 25--> 26L :-)
Összejött a talitok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!