Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek vele, hogy olyan legyen, mint régen?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátommal, és eleinte volt a nagy fellángolás, minden nap aludjunk együtt, ide menjünk, oda menjünk, házasság, gyerek stb. De ez mára elmúlt. Tudom, hogy szeret, de már nincs az a nagy love részéről, engem meg nagyon zavar, hogy már nem olyan ragaszkodó. Nagyon szeretem, és azt szeretném, hogy legyen ugyanolyan velem, de nem tudom, hogy kellene viselkednem. Szarjak rá, és ne hívogassam, hátha elkezdek jobban hiányozni neki, vagy legyek ugyanolyan, mint eddig? Mutassam ki ugyanúgy, hogy szeretem, vagy hagyjam, hogy ő kezdjen el teperni és koptassam le párszor, mikor talizni akar. Segítsetek légyszi, ha lehet, akkor bevállt trükköket várnék.2012. jún. 20. 10:50
11/15 A kérdező kommentje:
Nem sms-ezős típus. Eleinte sem nagyon válaszolt. Ha írtam neki, mindig inkább felhívott. Az hogy mikor talizunk, nem számít, mert munkaügyben is szoktunk. De együttalvás pl. minden nap volt, mostanság meg ki-kimaradoznak a közös éjszakák...
2012. jún. 20. 12:16
12/15 anonim válasza:
Hát még mindig azt mondom nehéz helyzet.A férfiak tök másképp működnek sajnos. Meg azért ez mégiscsak egy féléves kapcsolat.Persze félév alatt is sokat meg lehet élni együtt...Én azt mondom,ha szereted,ne félj kimutatni. Esetleg ha kimaradoznak most a talik,telefonok,lehet van valami magánéleti v munka v bármilyen más problémája.
Ha úgy érzed kételyed van,mindig mond el neki őszintén.Ennél többet nem tehetsz.Ha nagyon nem változik semmi és te többet vársz el,mint amit kapsz,akkor nem szokott szerencsésen alakulni a kapcsolat..
13/15 A kérdező kommentje:
Igazad van. Pont ezt gondolom én is. De sajna szeretem annyira, hogy bele fogok törődni, csak azt sem akarom, hogy azt higyje ez a normális és mátol ő viseli a nadrágot. Van munkahelyi problémája bőven, meg sajna inni is szokott sokat. De a fő bajom, az, hogy szerintem a gyereke elkezdett fúrni, mert féltékeny. Akkor viszont asszem, tehetetlen vagyok.
2012. jún. 20. 12:28
14/15 anonim válasza:
Na hát most azért elég sok információt adtál :S az előzőekből ugye nem derült ki nagyon semmi... Így már azt hiszem érthető... Nagyon nehéz dolog,ha van már saját gyereke és te nem jössz ki vele jól :S Kitartást kívánok.Ha úgy érzed, nem vagytok egymáshoz illők egy idő után, akkor jobb esélyt adni magadnak esetleg egy jobb kapcsolatra...Az ivás viszont semmiképpen sem jó :(
15/15 A kérdező kommentje:
de kijöttünk. nem volt semmi probléma. de mivel többet van vele mostanság kettesben és azóta ilyen, ezért gondolom, hogy fúr. mert az teljesen természetes, hogy féltékeny az apjára, főleg úgy, hogy nincs senki más családtagja. Pláne tinédzser korban...
2012. jún. 20. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!