Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöm dobott egy olyan indokkal hogy az exeivel el kell rendezni a dolgokat és hogy jobb most neki egyedül van még esély?
Figyelt kérdés
Még reggel kaptam egy sms-t töle hogy hiányzol stb... délután meg már szakitott hogy lehet ilyen sokat változni pár óra alatt?? Nem tudom elfelejteni és ez a hirtelen változás irritál nagyon2010. jan. 17. 13:29
1/5 anonim válasza:
Mi az, hogy van még esély?
Mit akarsz egy olyan nőtől, aki így játszadozik veled. Soha nem tudnál már ugyanúgy nézni rá. Keress valaki mást, őt pedig felejtsd el.
2/5 anonim válasza:
Esély? Hagyd a francba. Nem éri meg.
3/5 anonim válasza:
Egy hulye ribanc a b.nöd. Hagyd a fenebe
4/5 anonim válasza:
Ez a lány még nem zárta le a múltat. Nem is tudom hogy gondolta azt hogy belemenjen addig egy új kapcsolatba, talán azért mert azt hitte hogy egy új hamar tudja feledtetni a régit, de ez úgy látszik nem sikerült. Nem szabad az ilyenekkel foglalkozni. Ha téged ezzel nagyon megbántott akkor se félj, majd az élettől visszakapja kamatostul. Az Isten nem ver bottal
5/5 anonim válasza:
Ez a lány is bizonyára olyan mint az exem.Nagyon hangulat függő.Ha olyanja van szeret imád hiányzok neki.De ha szar napja volt meg valami kattant akkor utál hagyambékén meg ienek.Szóval nagyon változékony a kapcsolathoz való hozzá álása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!