Van esély rá, hogy párt találjak, vagy egyedül maradok örökre?
Figyelt kérdés
Visszahúzódó, szerény lány vagyok, nem járok bulizni, még soha nem volt párkapcsolatom, így nem voltam még fiúval. A szexualitás viszont elég fontos nekem.
Szerintetek van esélyem párt találni? Komoly kapcsolatra vágyom! Tanácsot, tapasztalatokat is szívesen fogadok a témában!
23 L
PIRIVÁT ÜZENETEKET NEM KÉREK!!!!
2013. nov. 18. 12:29
21/22 anonim válasza:
15-ös, attól hogy nem volt fiúval, még lehet fontos számára a szexualitás, önkielégítésről hallottál már?
A kérdésre válaszolva esély biztos hogy van, légy nyitottabb, szemezz a pasikkal, esetleg próbálj te kezdeményezni, ha olyan a helyzet!
Az hogy itt nem akarsz ismerkedni, érthető, és is kaptam már jópár üzti...
22/22 anonim válasza:
Keres barátot vagy férjet egy párkereső oldalon.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!