Ez a mindenkinek megvan a párja, meg ne keseredj el-nem fogsz egyedül maradni szózat a lányok részéről a szűz 25 feletti fiúk irányába valós dolog, vagy csak vigasztalás?
Egyébként azzal se értek egyet, hogy miért kell leszólni a másikat mert siránkozik.
A nők is életük során sokszor maguk alatt vannak, és ezt biztosan tudom, hogy néha szeretnek ők is hisztizni mert csak. Mert elmondják a bajukat és utána jobb lesz.
És én még tőled vártam valami hasznosat....tudod sok hülyeséget követtem el életemben,de most megleptem önmagam. Neked tényleg csak a külsődön kellett változtatnod, belsőre már alapból az az arrogáns p/öcs lehettél akire omlanak a diszkótyúkok, azért azt megkockáztatnám hogy tisztes kapcsolatod azóta se volt.
És tényleg? Bemásolod a privátom? Hát most hova szarjak egyet? :D Ez egy anonim oldal, remélem tudod. Mégha sikerülne is itt mindenkit ellenem lázítanod (amit erősen kétlek), pár perc alatt új profilt nyitok és *bumm* feldughatod magadnak a tudományod. Amúgy megint kérlek, mit kérlek, térdepelve könyörgök! Mutasd már meg hol is mondom én le a nőket? Lehet találsz kettő kommentet, azért is elnézést kértem.
El tudnánk vitatkozni róla, kettőnk közül ki van visszamaradva szellemileg, de a magadfajta IQ-harcosok már kezdenek nagyon az agyamra menni.
Nézd, leírtam mi a baj. Rajtad is ezt látom, meg rengeteg máson is, hogy mindig másnak akartok tetszeni. Veszek egy új ruhát, hogy tetsszek a lányoknak. Ezt meg azt csinálom, hogy tetsszek a lányoknak. De ez így nem jó. Magadnak kell tetszened.
Nem vagyok arrogáns, nem érdekel mit gondolsz erről.
Nem omlanak utánam a diszkótyúkok sem. Rossz nézni, amit csináltok, pláne, hogy ha tudod, hogy nem nehéz változtatni. Csak egy kis önbizalmat kéne szerezni teljesen mindegy miből.
Nem akartam senkit sem ellened lázítani. Igazából mindegy, nem is ment volna, mert ezen az oldalon, (ahogy figyelem,) mindig két "tábor" van. Sarkítva mondom, de az egyik mindig velem ért egyet, a másik mindig veled.
Szerinted nem tudom, mennyibe telik egy új nicket csinálni?
Értem, de a jövőben sztem ne másold be senki nevét.
Egyébként, hogy válaszoljak is, az edzés nem mindenkinek járható út. Ez alatt azt értem, hogy nem mindenkinek van szabadideje rá.
Amíg suliba jártam én is gyúrtam évekig heti 7 alkalommal, 110kg masszív izomtömeg, képzelheted. De amióta dolgozom - illetve évekig a munka mellett a fősuli is közbejátszott - nagyon sokat kell utaznom és hajnalban kelek este érkezem, hétvégén családi összejövetel van állandóan meg ház körül munka, általában hullafáradt vagyok mindíg, és edzeni pont nincsen energiám semmi se. Így maradok nagydarab, de némileg elhízott, a diétára sincsen lelkierőm mindíg, mert amikor edzettem akkor napi 1 kg húst és 4-5 liter vizet simán magamba toltam, a gyomrom kitágult. Szal azért az edzést mint aranymegoldást kínálni nem igazán szerencsés, mégha abban egyetértünk, hogy valóban megoldás tud lenni.
Az meg a másik, hogy pl én mint nagydarab átlag magas ember nehezen találok ruhát, így öltözködésem, is egysíkú...kényszerből. Pláne, hogy most már van rajtam felesleg is. Ha találok valami ruhát ami jól is áll (ne hidd hogy nem keresek folyamatosan) úgy örülök mint majom a banánnak. Szóval a ruházkodással is óvatosan bánnék, mert rám pl a ruhák kabátok döntő többsége baromira nem paszol, hacsak nem akarok úgy nézni ki mint egy kripli. Persze egy barátnő segíthetne mert a nők zseniálisan tudnak ruhát választani a férfinak és meg is találják a helyeket, de az meg nincsen szal jah. :)
3XL póló kell a váll szélességem miatt pl, de azok meg 2 méter 20 centi emberekre vannak szabva én meg 173 vagyok képzelheted hogy áll rajtam a pólók többsége... minha egy zsákot húztam volna a felsőtestemre. :D
Szal ha ezeken kívül van valami használható ötleted akkor azt örömmel fogadom. Én nem sírni akarok, pusztán rávilágítani hogy azért nem fekete fehér minden, és nem lehet minden emberre ráhúzni ugyanazt.
Én azt nem tudom, hogy milyen segítséget vártok még, hogy megsuhintjuk a varázspálcánkat és megáldunk titeket önbizalommal vagy mi? Tényleg az a gond, hogy képtelenek vagytok megfogadni a tanácsokat.
Nem muszáj edzeni, ha nincs időd vagy kedved és megvan a megfelelő önbizalmad akkor ne csináld. Nem attól lesz jó nőd, hogy magas szálkás kocka hasú vagy. Hanem, hogy mennyire tudsz megállni a saját lábadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!