Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a mindenkinek megvan a...

Ez a mindenkinek megvan a párja, meg ne keseredj el-nem fogsz egyedül maradni szózat a lányok részéről a szűz 25 feletti fiúk irányába valós dolog, vagy csak vigasztalás?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 07:24
 61/102 anonim ***** válasza:
40%
"Ez pedig a természet nagy hibája, hogy nekik adta a puncit." - már a természet is hibás, csak ő nem.... :DDDDDDD
2014. febr. 6. 22:28
 62/102 A kérdező kommentje:
A szépség mérhető. Én még olyan lányt nem ismertem, aki azt mondta volna, hogy a fiatal Brad Pitt annyira ronda lett volna, hogy bottal sem kategória. Már pedig ha relatív, akkor nem jött volna be 10 ből 9 nőnek.
2014. febr. 6. 22:31
 63/102 LeftBehind ***** válasza:

Na jó, én leléptem. Ti is csak mocskolódni jártok fel ide. Értelmes, használható tanács zéró.

Csá!

2014. febr. 6. 22:31
 64/102 anonim ***** válasza:
Vegitaéssongoku nagyon egyetértek veled, én is pont abba a cipőbe jártam, de nem külső segítségtől jöttem rá sok mindenre, hanem saját magamtól! Az a gond szerintem, hogy az embereket az ilyen alap dolgokra kicsi koruktól kéne megtanítani vagy esetleg általános iskolában is ilyen órákat kéne tartani. Én ezért is hoztam fel a sorkatonaság példát mert tényleg szükség lenne rá, nem lenne ennyi depis ember, de még páwák se lennének. Ha lesz gyerekem, én biztos egy normális gondolkodású emberré fogom nevelni és arra, hogy az én régi hibáimat mind kerülje el.
2014. febr. 6. 22:39
 65/102 anonim ***** válasza:
40%

Akkor leírom: Én anno elkezdtem gyúrni. Ez tudom, hogy hülyén hangzik, és szánalmasan, és nem is az izmok miatt kezdtem el (ha lehet ez még hülyébben hangzik, tudom). Mikor megláttam az eredményét, jobban tetszettem magamnak, ez rohadt sokat számított.

Az öltözködésemen is változtattam. Egyszer tök véletlen tévedtem be egy használt ruha boltba. Aztán jöttem rá, hogy ez baromi jó dolog. Olyan cuccokat vettem, amik nekem tetszettek, amiktől jobban néztem ki. Addig azt hittem, hogy a farmer+póló/pulcsi a normális viselet, és fújtam azokra, akik jobban öltözködtek, meg a nőkre is, amiért rájuk buktak, és nem a szürke tök hétköznapi egér farmer pulcsira. És én is magamtól jöttem rá ezekre a dolgokra.

"és meg akarja vigasztalni a csajt," Tök mindegy hogy néz ki, ez a hozzáállás egyenes út a barát-zónába.

"Taníts mester, ha te olyan k/rva okos vagy." Ezt a stílust a nőknek is előadod?

Ezen mondjuk berosáltam:

"Na jó, én leléptem. Ti is csak mocskolódni jártok fel ide. Értelmes, használható tanács zéró. " Rengeteget írtunk, egy se volt jó. Rengeteg mindent próbáltunk elmagyarázni, nem hittétek el, csak a saját hülyeségeiteket szajkóztátok. Persze mi vagyunk a gonoszak mindig, akik nem értenek meg titeket. A baj az, hogy nem is tanácsért jöttök, hanem remélitek, hogy itt is megsajnál valaki, és itt is elvoníthatjátok a bajotokat.

Mocskolódás:D Az a hiszti, amit a naponta három kérdésnél levágtok, hogy "a nők felszínesek, gonoszak, szívtelenek, szörnyetegek", az mi?

2014. febr. 6. 23:04
 66/102 anonim ***** válasza:
45%

Látszik,hogy hiába írtam bármit is,egyre sem tudtatok értelmesen reagálni sem.Ezek után nincs miről beszélni sem úgy érzem.Egy hasznos tanácsot nem láttam,mert az hogy gyúrjál vagy hogy ne görcsölj rá,ezek nem értelmes tanácsok szerintem.Ezt bármelyik utolsó ember is el tudja makogni,de semmire nem jó.

Leírtam már mindent szinte,de nem fogjátok fel.Olyan mintha elbeszélnétek mellettem,én pedig hiába címzem nektek a mondanivalómat,mintha ott se lenne.

Pedig csak bele kellene gondolni,de látom ez nem megy.

A kérdezőnek címezném még a mondanivalómat,figyelj ez olyan dolog ami bizony nem csak rajtad múlik hanem másokon is,hiszen ez 2 emberen múlik,ráadásul a sors is beleszól a dolgokba.Ha nem találkozol olyanokkal,akikkel közös hangon lennél,akkor bizony nem sok esély lesz.

És ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg,ha nem olyan emberekkel találkozol,akkor teljesen mindegy hogyan szeretnéd alakítani,nem úgy fog történni.Nincs meg a közös hang,akkor semmit nem ér az egész.

Igazából valóban csak vigasztalni és picit biztatni is akarnak,hogy ne add fel végleg.És ráadásul ilyen idős korban már sokkal nehezebb olyat találni,aki el is fogad ilyennek.Szóval ez egy hatalmas körforgás,amiből bizony egyedül nem tudom ki lehet-e kerülni belőle.

Ha valaki kiránt,akkor lehet de egymagad nem valószínű.

Ez pontosan olyan,mint a mai munkaerőpiac az országban.

Csak úgy vesznek fel valahova,ha van tapasztalatod.De ugye mivel kezdő vagy,ezért valahonnan kellene tapasztalatot szerezni,de az csak úgy lesz ha valahova fel is vennének. :D

2014. febr. 7. 00:21
 67/102 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom a mai nők rosszabbak, mint a munkaerőpiac.
2014. febr. 7. 06:52
 68/102 anonim ***** válasza:
40%
Úgyis irhat itt neked bárki bármit csak a magadét szajkózod....
2014. febr. 7. 06:57
 69/102 anonim ***** válasza:

Bemásolom Leftbehind privátban érkezett roppant udvarias levelét, és egybe válaszolok:

" Namostb.a.s.ztadfelazagyam

Az üzenet szövege: Hát a stílusról te is tudnál mesélni ahogy látom....

Mégis milyen tanácsot is adtatok ti? Bocs, de nálam a "Találd ki magad hülyegyerek" nem számít hasznos tanácsnak. És kérlek mutass már rá hogy én hol fröcsögtem a nőkről? Konkrétan én,nem a többi ökör. Évek óta kutatok itt hátha valaki tényleg tud segíteni,de a sok idióta miatt engem is leoltanak bárhova írok aztán mindenki csodálkozik mikor én is kinyitom a pofám! Tudod mit, most lett elegem a magadfajta megmondóemberekből! Bármilyen békés szándékkal kezdek neki egy beszélgetésnek mindig az a vége hogy az én k.u.r.va anyámat amiért levegőnek néznek a nők, nekem meg már tele a tököm!

És mi a legvégső beköpés? Az aranyat érő tanács? "Próbálj jobban kinézni".....na neeeeee! Ha tényleg ez van az arzenálod legmélyén, legközelebb inkább ne koptasd a billentyűzeted, köszi!

B.a.zz ilyen életképtelen nyomorékoknak nem véletlen nincs nője. Megint, leírtam neked mitől működött. Mire: "Ez nekem nem tanács." Tipikus lúzer, ahogy már írtam. Neki egy tanács nem felel meg, és amelyik neki nem felel meg, az nem tanács, tehát egy darab tanácsot nem kapott. Milyen tanácsot vártok? Mikor s.z.a.rtok az egészbe, és élvezitek a fröcsögést meg az önsajnáltatást? Olyan, mint ha azt várnátok, hogy mondjunk egy megoldást, egy konkrét számot, amelyik minden matek feladatra megoldás.

Aminek ti kezdtek neki, az nem beszélgetés. Az önsajnáltatás. És persze ha valaki nem a ti véleményeteket ismételgeti, akkor az belerúg a szegény ártatlan, szörnyeteg nők által tönkretett lelkű emberekbe.

Leírtam nekem mitől nőtt meg az önbizalmam. Az neked nem tanács. Milyen tanácsra vágysz? Írjunk egy csajozós szöveget, ami minden nőnél beválik?

Nem másnak kell megfelelni ez az alapvető dolog. Magadnak kell.

És a Te arzenálod mélyén mi van? Gonoszak, felszínesek, blablabla.

2014. febr. 7. 09:17
 70/102 anonim ***** válasza:

Annyit szeretnék hozzátenni, hogy eléggé gusztustalan húzásnak tartom, hogyha valaki privát levelét a nyilvános fórumba bemásolod. Ugyanis azt neked írta nem a fórum nagyközönségének legyen bármily sértő is. Nyilvánvaló, hogy kb dühből még meg is akartad alázni "nyilvánosan" mert ugye ő is a nickjével kommentel. Nagyon frankó ember lehetsz ha annyi tartás nincsen benned, a neked címzett privát levélre nem tudsz privátban válaszolni. És a nevetséges, hogy ilyen gerinctelen emberek akarnak tanácsot adni a másiknak.

Röhögnöm kell...

Mielött rám fogod, hogy én vagyok left behind engedélyezem a post elküldése után a saját nickemet is, hogy ne legyenek félreértések.

2014. febr. 7. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!