Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a mindenkinek megvan a...

Ez a mindenkinek megvan a párja, meg ne keseredj el-nem fogsz egyedül maradni szózat a lányok részéről a szűz 25 feletti fiúk irányába valós dolog, vagy csak vigasztalás?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 07:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 anonim ***** válasza:
Sportolással férfiasabbá teheted az arcod! Ez furcsa mód senkinek nem jut az eszébe!
2014. febr. 6. 18:24
 42/102 anonim ***** válasza:

egyik sem, ostobaság és érdektelenség.

de ha megtudja hogy szűz vagy, 99% hogy kapásból lekoptat (pl majd megtlaálod az igazit (valaki más balek csajt)).

2014. febr. 6. 19:27
 43/102 anonim ***** válasza:

"A 20-as minden lényeges dolgot leírt, tankönyve illő dolgok ezek, annyira egyértelműek. "

én is egyetértek vele, de ha te is, akkor a kérdés csak provokáció.

elég egyértelmű hogy a nők nagy része megteheti hogy ne érdekelje aférfiak nagy része.

1.a nő nem kívánja annyira a férfit mint az a nőt. tehát a férfinak kell kaparni

2. a legtöbb férfi primitív ösztönei kileégítésére bókolgat a nőknek, és a nő válogathat is a hódolók közül, ezért beképzelt és kényes lesz.

ha a nő ronda és buta, akkor is kell valakinek ,aki nagyon kanos, ha mégsem, beletörődik, mert amúgy sem érdekli a szex, és van 10 barátnője akivel elpletyizik (szociális igény).

"Csak ugye a nők más szempontból nézik ezt, nem tudják milyen az, hogy folyton visszautasítást kell vagy lehet kapni, és össze lehet egy idő után törni. Mert nekik csak dönteni kell, melyik pasi, aki beteheti nekik. Volt itt egy lány pár napja, aki egyetlen elutasítást kapott és teljesen össze volt törve és törölni akarta magát minden társkereső, stb oldalról. Nekünk meg mindig azt mondják, hogy próbálkozni kell megszakadásig és férfiként kell tűrni az elutasítást. Érvelni pedig a többség tényleg képtelen, mert nem tudja ezt az egészet férfi szemmel nézni, csakis szubjektívan állnak hozzá mindenhez, nem pedig objektívan."

ez is igaz, de ha tudod, megint fölösleges kérdést feltenni.

ez van, ebből a helyzetből nem lehet kimászni, ilyen a világ. hiába keresel többezer nő közt, mind egyformán felszínes és egyformán letagadja és felháborodik ezen. aki meg inkább kivételes, azt napok alatt elkapkodják.

"Ez a baj, mert ez amit leírták szinte mindig a jóképű, dugós és magcsalós, virágról-virágra repülős pasi ismérve. Mivel csak ezt veszik észre, persze, hogy nem találnak normális srácot, aki családot, gyerekeket szeretne. Itt a bibi."

ez is így van. ezek a lányok pont ugyanarra gerjednek mint a bátrabb lotyók. a különbség csak annyi hogy az egyik megteszi, másik sóvárog. mert neki elvárása az hogy egy férfi jóképű vagány stb legyen ÉS pont őt, az unalmas buta álomvilágban élő (feltehetően csúnya is) lányt válassza. persze általában az énképpel is bajok vannak.

MEGOLDÁS:

egy buta unalmas csúnya lánynál lehet esélyed. ez azt jelenti hogy olyan lánnyal kel összejönnöd akit nem szeretsz, de legalább belemenne és hűséges lenne. egy darabig talán, amíg meg nem növeled az egóját, hogy neki jobb is jár.

vagy egy kis színészkedéssel és külsőmódosítással játszhatod a sármostahót, nem te leszel a no1, de pár buta lányt felszedhetsz. akik megint nem lesznek komoly kapcoslat, de ha a semminél jobb jó neked, akkor az is valami.

2014. febr. 6. 19:42
 44/102 anonim ***** válasza:
csak vígasztalás
2014. febr. 6. 20:44
 45/102 anonim ***** válasza:
44%

20-as:

"De azért néha pár emberhez ha már eljut ami a valódi mondandója a dolognak,akkor már megérte ezt ide írnom.:) " Pont az a baj, hogy a hülyeségeddel mérgezed az embereket. Szerinted nem tudtuk megcáfolni. Szerintem meg Te nem tudtad bizonyítani.

Miért kell mindig mutogatni? Miért nem lehet magunkban megtalálni a hibát? Itt is egyből a nők magas elvárásairól írsz. Hogy ezért sírsz.

Ezeket a százalékos adatokat honnan szedted? Szerinted a férfiak komolyan a nők 80%-ra potenciális jelöltként tekintenek? Most tudom, hogy vannak kis kanos őrültek, akiknek csak annyi a lényeg, hogy pina legyen, de bazz neked 10-ből 8 nő komolyan tetszik? :D

Igazából tök mindegy, magatokkal szúrtok ki, ha ezzel a sok baromsággal nyugtatgatjátok/hitegetitek magatokat, ahelyett, hogy a valódi okot megkeresnétek. Ja, hogy az amúgy már meló lenne? Igen, rinyálósoknak az általában büdös.

Miért kell egy/száz/ezer elutasítást magadra venni? Miért nem vonod meg a vállad, és gondolod azt, hogy "Nem jöttem be neki, evvan!"?

2014. febr. 6. 20:54
 46/102 LeftBehind ***** válasza:
59%

45. Miért kell olyan stílusban fogalmazni mint egy provokatív farok? Annak ellenére hogy van amiben egyetértek veled, mire végigolvastam ezt a hozzászólást már éreztem ahogy forr az agyvizem.

Igen,meg kéne találni hogy mi a baj velünk. Ez viszont azért olyan rohadt nehéz mert senki nem segít benne, senki nem mondja meg hogy mi a baj és így nem épp a legegyszerűbb dolog változtatni.

A százalékokban viszont igaza van a 20.-nak, de csak ha szigorúan a külsőt nézzük. Simán elmondhatom hogy ha megnézek 10 korombeli csajt az utcán, abból legrosszabb esetben is 7 tetszeni fog. Nem mondom hogy mind a 7 potenciális partner lenne, ehhez jobban meg kéne ismernem őket. Sajnos idáig még csak egyszer jutottam el, de még ő se volt képes belém szeretni.

2014. febr. 6. 21:09
 47/102 anonim ***** válasza:
41%

43-as szakadok rajtad mekkora egy primitív lény vagy. :D Mert ilyet férfinak nem lehet nevezni.

Na ezért kéne visszaállítani a sorkatonaságot, és nem lenne ennyi önsajnáltató pojáca.

"egy buta unalmas csúnya lánynál lehet esélyed"

Komolyan te ennyire vak vagy, hogy nem látod azt, hogy egy csúnyább pasas is összetud magának egy szép lányt szedni? És ez nem olyan ritka. A fordított esetre is igaz. Annyi különbséggel, hogy letojja, hogy nem született egy Brad Pittnek, és nem küzd ilyen alaptalan f..zságokkal. Vannak felszínes idióta nők, de tudod mi megoldás? Le kell tojni őket és olyannál próbálkozni, akinek van értéke. Az, hogy a 99%-uk elutasít, hogyha megtudja szűz vagy, ez is azt jelképezi, hogy feleslegesen rágódtok egy ilyen mezei f..zságon, ha férfiak lennétek, akkor egyáltalán nem érdekelné hány kapcsolatotok volt. De én innen kiszállok rajtatok nem lehet semmit se segíteni!

2014. febr. 6. 21:10
 48/102 anonim ***** válasza:
40%

"Miért kell olyan stílusban fogalmazni mint egy provokatív farok? Annak ellenére hogy van amiben egyetértek veled, mire végigolvastam ezt a hozzászólást már éreztem ahogy forr az agyvizem. "

Sajnálom, ha felbosszantottalak, de nézd vissza, Te/ti milyen stílusban írtok a nőkről, meg azokról, akik nem a ti hülyeségeiteket fújják.

"senki nem segít benne" Megint nyavalygás. Miért kívülről kell várni a segítséget? Megint ez az átok önsajnáltatás. Képzeld, az afrikai éhezőkön sem segít senki.

Ja, és épp eleget próbáltam már segíteni, de nektek valahogy soha egy megoldás sem tetszett. Mindig jött a kifogás.

7 Csaj???!!!?? Neked nincsenek igényeid? Büszkeséged? Vagy mindegy, csak lyuk legyen rajta?

2014. febr. 6. 21:16
 49/102 LeftBehind ***** válasza:
59%

Éééééés már megint kezded....egyáltalán hogy jönnek ide az afrikaiak? Azért kellene a segítség zsenikém mert fingom sincs mit csinálok rosszul és amíg nem tudom mit csinálok rosszul addig nem tudok rajta változtatni! Tudod van ez a logika nevű dolog....

Igen b/szki, 10-ből 7! Mit kell ezen annyit csodálkozni. Nálam külsőre 3 dolog van össz-vissz ami taszít egy csajban - a karvaly orr,a túlzott műség (szilikon,túl sok barnítás,smink) és ha egy mód van rá ne legyen nálam nagyobb darab. Szerencsére azért a legtöbben átmennek ezen a "szűrőn".

2014. febr. 6. 21:24
 50/102 A kérdező kommentje:
A nők nem tudják mi az a logika, azt vallja szinte mind, ha elutasítanak az tuti a te hibád, nézz magadba, mert a nők szentek, sérthetetlenek, nem kell magyarázkodniuk akkor sem ha bunk.on utasítják el a fiúkat, csakis a fiúkban van a hiba.
2014. febr. 6. 21:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!