Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a mindenkinek megvan a...

Ez a mindenkinek megvan a párja, meg ne keseredj el-nem fogsz egyedül maradni szózat a lányok részéről a szűz 25 feletti fiúk irányába valós dolog, vagy csak vigasztalás?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 07:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/102 LeftBehind ***** válasza:
100. Csak az a baj hogy ezek után már el se tudom képzelni, hogy kellenék pont én bárkinek. Van rá esély, hogy ha egy csaj közeledni próbálna felém, azt se hinném el és nem venném komolyan.
2014. febr. 9. 12:58
 102/102 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok ezzel, hogy elutasítás van elutasítás hátán egyetlen siker nélkül. Holott van, hogy a városban több száz olyan párt látok, ahol a pasi test és arcügyileg sem jobb, mint én, mégis csinos lánnyal mászkál kézen fogva. Ilyenkor megüt a guta és a fejem verem a falba, akkor meg különösen rossz, ha mellett sugdolóznak és falják egymást ezek a párok.
2014. febr. 9. 13:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!