Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a mindenkinek megvan a...

Ez a mindenkinek megvan a párja, meg ne keseredj el-nem fogsz egyedül maradni szózat a lányok részéről a szűz 25 feletti fiúk irányába valós dolog, vagy csak vigasztalás?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 07:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
54%
milyen elvárások? ne nevettess már.... nekem annyi az elvárás, h ne legyen drogos, iszákos, megcsalós... aztak..rvamindenit, de nagy elvárásaim vannak...
2014. febr. 6. 13:46
 22/102 anonim ***** válasza:
54%
lehet nem kellene azt hangoztatni, éreztetni h minden nő bunkó, és akkor talán lenne esélyed náluk..
2014. febr. 6. 13:48
 23/102 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, bár nekem az a bajom elsősorban, hogy nincsen időm és így lehetőségem megismerni senkit. Mert hajnalban kelek 2 órát utazok oda vissza, +8 órás munka. Akivel meg tudnék ismerkedni mind kapcsolatban van, vagy túl idős már nekem, vagy házas. Így van ez már kb 10 éve nálam. Ráadásul amikor munka mellett még fősulira is jártam, akkor meg még rosszabb volt mert még ennyi időm se volt mint most. A legrosszabb, hogy nem lenne gond ki logisztikázni a dolgokat, de mire oda jutok, hogy megtetszik és megoldanám a dolgokat, elmegy máshova dolgozni, más időben jön be már stb.

Ahogy telnek az évek egyre sz*rabb, mert nem tud csajozni az ember és egyre bénább, esetlenebb lesz az idő előrehaladtával. Eléggé öngerjesztő a folyamat. Sajnos még a hétvége is eléggé gáz mert általában akkor is nulla szabadidőm van. Szóval nekem speciel eléggé sz*r lapok adottak, de azért nem adom fel, mert amúgy egyértelmű problémám ellenére erőteljes személyiségem van, hamar megkedvel mindenki. Csak nehéz, mert ugye esetlen vagyok a gyakorlat hiánya miatt sokszor, meg akivel összejöhetnék - mert az esetlenségen túlnéz - az is elköltözik, más időbeosztásba kerül, munkahelyet vált stb.

Na de nem akarok én itten siránkozni, csak meg akartam osztani az én esetemet. :)

2014. febr. 6. 13:55
 24/102 LeftBehind ***** válasza:
19. Nem arra gondoltam,hogy te próbálnál ironizálni
2014. febr. 6. 14:00
 25/102 A kérdező kommentje:
A 20-as minden lényeges dolgot leírt, tankönyve illő dolgok ezek, annyira egyértelműek. Csak ugye a nők más szempontból nézik ezt, nem tudják milyen az, hogy folyton visszautasítást kell vagy lehet kapni, és össze lehet egy idő után törni. Mert nekik csak dönteni kell, melyik pasi, aki beteheti nekik. Volt itt egy lány pár napja, aki egyetlen elutasítást kapott és teljesen össze volt törve és törölni akarta magát minden társkereső, stb oldalról. Nekünk meg mindig azt mondják, hogy próbálkozni kell megszakadásig és férfiként kell tűrni az elutasítást. Érvelni pedig a többség tényleg képtelen, mert nem tudja ezt az egészet férfi szemmel nézni, csakis szubjektívan állnak hozzá mindenhez, nem pedig objektívan.
2014. febr. 6. 14:01
 26/102 anonim ***** válasza:
54%
Na, ez rohadtul nem igaz, hogy a nőknek bármikor lehet bárkijük. Egy idiótát, persze, minden sarkon össze lehet szedni, de az kinek jó? Mondanám, hogy hajlandó vagyok segíteni, ahogy eddig már segítettem néhány barátomnak, de nem teszem, mert tudom, hogy ti nem változni akartok, hanem a sült galambot várjátok, és addig is cask sárral dobáljátok a nőket. Ami nem helyes, mert nem lehet minden embert egy kalap alá venni.
2014. febr. 6. 14:24
 27/102 anonim ***** válasza:
Left-oksi
2014. febr. 6. 14:34
 28/102 anonim ***** válasza:
58%
Így van én is próbáltam ezeknek segíteni, de le se szarják, hogy mit írok. És nem csak a gyk van tele ilyenekkel, hanem a többi hasonló fórum is. A legnagyobb bajom velük, hogy nagyon fertőzőek, mert ha feljön ide egy önbizalomhiányos ember, akkor mit lát? Sajnos én is áldozatul estem ennek a szűklátókörű felfogásnak és szerencsére később kinőttem belőle. Fel sem fogják a kis agyukkal, hogy a gond nem csak másokkal van.
2014. febr. 6. 15:08
 29/102 anonim ***** válasza:

Ilyen témakörben előkerül néhány leányzó akik iránt a legmélyebb tiszteletem, egyikkel levelet is váltottam, akik már próbáltak kezdeményezni, nem jelekkel, hanem szavakkal és tettekkel. Azok voltak az egyetlenek akik a "sírók" mellett érveltek, mert ők már megtapasztalták, hogy mit is kell átélnie az embernek elutasításkor, meg egyáltalán kezdeményezésnél. Mind mondták, hogy akkora trauma volt nekik az az egy is, hogy többet nem próbálkoztak. Természetesen vannak kivételek nőkben is, akikben ez a fajta vállalkozó szellem megvan, mégnagyobb tisztelet azoknak a hölgyeknek egyébként.

Szóval ők már megtapasztalták, ők legalább nem szólják az embert. Egyébként én megértem, hogy van akinek kezdeményezni természetes, vagy szerencsés és ilyen problémái nincsenek, de vannak emberek akiknek ez nem megy, nem úgy ahogy kellene és az egyedüllét, a sikertelenség egyre nagyobb gátlásokat okoz, sok esetben a nők irányában kialakuló utálatban csapódik le, ami persze nem ad egy pozitív kisugárzást az embernek.

Egyébként a magas elvárások a nők részéről akkor jönnek, amikor nem vagy vonzó, vagy különösebben férfias, nincsen megnyerő személyiséged. Ilyenkor jönnek a nők részéről sok esetben OK, ronda vagy, furcsa vagy, férfiatlan vagy, gátlásos vagy, mit tudsz még? Mi az amivel jobb vagy a másiknál? Szal igen. Mert a nőknek kell az, hogy felnézzenek a férfira. Aki nem rendelkezik valamilyen természetes vagy pozitívummal, akkor jön a többi elvárás. Ez persze nem feket-fehér vannak csúsztatások, de az esszenciája ez.

2014. febr. 6. 15:11
 30/102 anonim ***** válasza:
40%
Ha képes vagy abbahagyni az önsajnálatot, akkor hajlandó vagyok segíteni. Csernus se seg1t a drogosoknak, amíg ők maguk nem akarnak megváltozni, leszokni, mert azt mondja, h addig sz...rt sem ér, és mennyire igaza van........
2014. febr. 6. 15:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!