Ez a mindenkinek megvan a párja, meg ne keseredj el-nem fogsz egyedül maradni szózat a lányok részéről a szűz 25 feletti fiúk irányába valós dolog, vagy csak vigasztalás?
Valahol mindenkinek megvan a párja, csak lehet nem találjuk meg ebben az életben.
Én is igyekszem ezt "hősiesen" viselni. Pedig egyátlalán nem vagyok csúnya, sok pozitív visszajelzést kapok, mindössze nem találom a lelkitársam. Aztán majd talán egyszer. :)
24l
11-es.
Úgy azért kicsit más a helyzet,ha kapsz pozitív visszajelzéseket.Én személy szerint még életemben nem kaptam kb. pozitív visszajelzést nőtől úgy valóban,így azért sokkal nehezebb ez a dolog mint neked.
Én sem vagyok egyáltalán csúnya,csak a felszínesség nagy divat lett manapság,és mindenki a legjobbat akarja.
12-es.
Te pedig nem lehetsz túl okos,ha ilyeneket írsz.Hol válogatósok magyarázd már el nekem.Szerény személyem sem válogatós,mivel nincs is mire fel annak lenni.
Azért vannak egyedül,mert a nők baromira felszínesek többségben,és nem látnak az orruknál tovább,és csak azt nézik kívülről milyen valaki.
Nem véletlenül a nők vannak sokkal nagyobb többségben kapcsolatban,mert ők válogatnak csak és ennyi az egész.
Többet is olvastam és hallottam már,hogy nekik akkor is jött a kapcsolat,amikor nem is akartak semmilyen kapcsolatot.
A srácok között nagyon sok viszont akkor sem talál sok éven keresztül sem senkit,ha akarja is és mindent megtesz érte.Akkor hogy is van ez?
Látom nem tudtok se olvasni,se ép ésszel átgondolni a dolgokat,empátia is hiányzik.Hát így persze hogy nem értitek miről van szó.
Senki nem mondta,hogy az összes csak annyit,hogy a többségük ilyen.Ez bizony így is van,menj ki az utcára kérdezz meg egy nőt véletlenszerűen hogy ő mekkora hányadát látja a férfiaknak potenciális jelöltként.
Kérdezz meg ugyanígy egy férfit is erről,az eredménye én tudom mi lesz.
A nők a férfiak 20%-át veszik csak emberszámba,akik a leghelyesebbek külsőre.Inkább maradnak egyedül és várnak a hercegre a fehér lovon.A férfiak viszont a nők 70-80%-át minimum vonzónak találják kívülről,és még ráadásul a belső is sokat tesz a latba nálunk.Sokkal jobban el tudunk vonatkoztatni a külsőről,tehát nem vagyunk annyira felszínesek mint a nők és nincs annyi elvárásunk sem,amik abszurdok lennének.
Ez a reális gondolkozás,nem az hogy ránézünk valakire és ha már egy apró hiba van rajta,eldobjuk mint a szemetet a kukába.
Tudom,feleslegesen magyarázom mint mindig.De azért néha pár emberhez ha már eljut ami a valódi mondandója a dolognak,akkor már megérte ezt ide írnom. :)
Nincs értelme tovább írni nektek,mert nem tudjátok megcáfolni a dolgokat,csak magyarázkodtok és a kiutat keresitek belőle.Elárulom,az igazságból nincsen félremagyarázható út.
Szerintetek ez "sírás",és ebből van elegetek ahogyan írjátok.Nekem meg a hatalmas,és lehetetlen elvárásokból van elegem,amit a nők támasztanak.Na? Az utóbbi miatt következik az,ami nektek nem tetszik.Tehát ha nem lennének ekkora problémák,elvárások a nők irányából,akkor nyilván kevesebb lenne a szerintetek "sírás" kategória.Nem bonyolult,csak az emberek többsége nem képes belátni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!