Ez a mindenkinek megvan a párja, meg ne keseredj el-nem fogsz egyedül maradni szózat a lányok részéről a szűz 25 feletti fiúk irányába valós dolog, vagy csak vigasztalás?
világ életemben a sötét hajú kreol börű pasik jöttek be igazán, ja és utálom ha egy pasin nincs szőr, mondjuk az arc szörzetet nem szeretem és persze ne legyen orángután a párom (bár volt nagyon szőrős mellkasú barátom). Ami egyedül undorító az a háton lévő ször, az intim részen kifejezetten taszit a férfi csupaszság pedig én az vagyok. A lányos pasik nagyon taszitanak ahogy a cső naci is, igaz a mi korosztályunkból szerencsére már nem sokan kezdték el hordani, de azért van kivétel...
Egyébként a férjem se nem fekete hajú se nem kreol börű és külsöre egyáltalán nem az idálom barna hajú zöld szemű (utálom a zöld szint minden formában, remélem a gyerekünk nem azt örökli) mégis ö lett a férjem és el nem hagynám egy ideálom pasiért sem.
Answer! - már jó ideje nem próbálkoztam senkinél. Tavaly 2 fesztiválon valamivel több mint 100 csajt szólíthattam le, hazai terepen lehetett durván 50 próbálkozásom + egyéb kirándulásokon kb 15. Ezek voltak az elmúlt 2 évben, előtte jóformán semmi.
Nem szoktam elhajtásig nyomulni (mondjuk elég sokan már köszönés után elhajtottak), általában próbálok csak beszélgetni velük vagy ha épp állok úgy pénzzel, meghívom a csajt egy italra...inkább csak megpróbálom meghívni. Nem értem, van akinek szinte fájdalmasan könnyen megy az egész. Odamegy, mond valamit a csajnak és perceken belül már egymás nyakában vannak. Én meg azt se tudom mit kéne mondanom...és olyan furán tudnak rám nézni, mintha azon gondolkodnának "Ez meg mi a frászt akar tőlem?" Vagy csak unott fapofával néznek rám és minden szót úgy kell kihúzni belőlük.
Left!
Én is így vagyok ezzel. Hiába mondok neki bármit, akármilyen vicceset, mintha ott sem lennék. Tojik a fejemre. Semmi empátia, szituációba beleélés nincs bennük, ha te külsőre nem vagy a zsánere akkor a csillagokat is lehozhatod az égről, akkor is unott fejet fog vágni. Alig hiszi, hogy lekopjon a pasi, mindig másfelé néznek, stírölnek más csinos lányokat és helyes srácokat. Nekem ebből elegem van. Én el tudok egy nekem nem tetsző lánnyal is bármiről bármeddig beszélgetni, ahol akár a végén még bele is szerethetek. De ezek esélyt sem adnak, mintha Istennők lennének (pedig nem bombanők) és csakis Brad Pittnek szabadna velük beszélgetni vagy ilyen Istenes Bence, Sebestyén Balázs klónoknak. Pedig sportos vagyok, igényes a ruházatomra, ápolt is vagyok stb. De mintha ez nem érdekelné őket. Csak az arc. Pedig csak szabálytalan az arcom, de jól rendben van tartva, nem heges, nem pattanásos, minden nap borotválkozom, nincs összeérő szemöldököm, zsíros hajam sem. Mégis ha nem tökéletes az arcod, vagy amilyet ő elképzel, akkor lehetsz te Vin Diesel testű is, akkor is unott fejet fognak vágni, ezt tapasztalom. Pedig ezek a csajok sem éppen Carmen Electrák külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!