Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a mindenkinek megvan a...

Ez a mindenkinek megvan a párja, meg ne keseredj el-nem fogsz egyedül maradni szózat a lányok részéről a szűz 25 feletti fiúk irányába valós dolog, vagy csak vigasztalás?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 07:24
 51/102 anonim ***** válasza:

Vegitaéssongoku.

20-as vagyok.

Nincs értelme veled itt irkálnom,mert nem érted meg azt,hogy amikben hibáztam én mindig megkerestem és javítottam rajta.Többet már nem találtam,én úgy érzem a maximumot hoztam ki magamból,és még így sem kellek senkinek.A külsőm miatt mindez,pedig még csúnya sem vagyok egyáltalán.

Ne aggódj én sem értem miért van ez...

Igen 10ből 7-8 külsőre bejön simán.Az már más kérdés,hogy belülről milyen,de azt csak ezután tudom megismerni.(hozzátenném,nekem még annyi esélyt se adnak,hogy beszélgethessek velük egyáltalán).

Viszont a nőknél 10ből maximum 2 férfi jön be nekik külsőre,és ők a belsőt szinte nem is nézik,mert ő szerintük hiába lehet bármilyen az a srác,ha kívülről nem jön be nekik,akkor teljesen mindegy.

A különbségek azért látszanak. :) És igen képzeld el,nem lehetnek nagy elvárásaim,mert még így sem áll velem szóba egyik sem.

Látom tényleg nem érted,pedig ennél jobban nem tudom leírni az érzést sem.Mikor úgy érzed a világban senkinek nem kellesz,és egy pozitívumot nem kaptál még vissza nőktől.Hát kíváncsi lennék Te hogy éreznéd magad ilyen helyzetben,de persze nem fogod soha megtudni sajnos...

2014. febr. 6. 21:35
 52/102 A kérdező kommentje:
Ja és azt vallják ha pasi vagy, akkor tűrd el az összes elutasítást, legyél tökös pasi. De ha hozzájuk megy oda egy ilyen minden nő által elutasított pasi, akkor ők is így viselkednek, mint a többi, elutasítanak szinte röhögve, mert az jó poén rúgni a másikon. Pláne a barátnők előtt,mert akkor még tökösebb csajnak fognak látni.
2014. febr. 6. 21:35
 53/102 anonim ***** válasza:
Kérdező veled sajnos egyet kell értenem,pontosan így csinálják belerúgnak az amúgy is padlón lévő emberbe.Ez a mai színvonal,hát gratulálok nekik.
2014. febr. 6. 21:37
 54/102 anonim ***** válasza:
7%

Komolyan nem érted, hogy jönnek ide az afrikaiak? Miért azt várod, hogy más mondja meg, mit nem csinálsz jól? Cipődet is bekössük? Úgy beszélsz, mintha a többi ember tehetne arról, hogy lúzer vagy, és azt gondolod, ők a gonoszak, amiért nem segítenek.

"Hát kíváncsi lennék Te hogy éreznéd magad ilyen helyzetben,de persze nem fogod soha megtudni sajnos..." Pontosan ugyanekkora balf.a.sz voltam én is mint ti, én is itt fröcsögtem, és azt hittem, én szartam a spanyol viaszt, mikor ezeket a baromságokat írogattam. Így két évvel később már ég a pofámról a bőr...

És a nők mik? Ők az Istenek, hogy a pozitív visszajelzéseik döntenek sorsunkról? Nekem mindig sokkal többet ért, ha pl a főnököm dicsért meg.

"hozzátenném,nekem még annyi esélyt se adnak,hogy beszélgethessek velük egyáltalán)." És szerinted ennek a külsőd az oka? Komolyan szerinted csak és kizárólag a külsőd a felelős?

2014. febr. 6. 21:43
 55/102 anonim ***** válasza:
20%
Pont, hogy azt szeretném, ha felébrednétek. De megszoktam, aki nem a veletek ért egyet, és nem titeket sajnál, az gonosz, szemét, sátáni szörnyeteg, aki csak belerúg a másik emberbe. Miért éltek vissza mások sajnálatával? Mi öröm van abban, hogy szánnak az emberek?
2014. febr. 6. 21:48
 56/102 A kérdező kommentje:
Nem tudjak objektív, vagy pasi szemszögből szemlélni a dolgokat a lányok. Nem tudják milyen az nap mint nap vágóhídra vinni az önbecsülésedet, hogy végre párt találjon az ember. Nekik ezért nem kell semmit tenni, odamegy a pasi és majd kidumálja őket a bugyijukból, nekik meg csak mosolyogni kell. Csak választani, hogy ott van 10 udvarló pasi, de csak a Sanyi a jó, mert az a jóképű és tehetős, a többit meg szépen lassan leépíti. Sanyi pedig tipikus dugós, megcsalós pasi de pár alkalomra jó lesz a csaj Sanyinak. A csaj meg bedől neki, mert Sanyi nagy macsó és úgy sakkozik, hogy a legokosabb nő is előbb vagy utóbb ledobja neki a bugyiját. Aztán Sanyi ha megkapta amit kell, továbbáll, a csaj meg zokog, hogy nincs rendes pasi. Jön Béla, aki nem néz ki jól és meg akarja vigasztalni a csajt, de a csaj elutasítja, mert ő nem Sanyi külsőre. Majd jön Jani, aki egy Sanyi 2 utánzat, egy klón és kezdődik újra a folyamat elölről. Ez jellemzi a tizen és huszonéves lányok 90%-ára, ha orvosnők, ha gyógyszerésznők, ha tanárnők, ha jogásznők stb, akkor is Sanyi és klónjai fogják őket 90%-ban szúrni. Utána meg itt osztják az észt, hogy úgy kell viselkedni, mint Sanyi (azt persze turpiszságból nem említik meg, hogy úgy is kell kinézni)és akkor nem utasítanak el. Csak ugye ami bejön Sanyinak, az nem jön be Bélának. Ilyen egyszerű ez. Ami tényleg ennyire egyszerű ezért is nem tudják ezt a nők megmagyarázni, mert nem is lehet, vagy olyan jó vagy duma ügyileg és külsőre mint Sanyi, vagy tűrd el a sok visszautasítást és viselkedj Sanyi módjára. Be kell állni a sorba sajnos, mert a nők diktálnak, náluk van sajnos a punci. Ez pedig a természet nagy hibája, hogy nekik adta a puncit.
2014. febr. 6. 21:49
 57/102 LeftBehind ***** válasza:
54. Már legalább százféleképpen próbáltam és egyik se volt jó, kifogytam az ötletekből. De segíts már egy kicsit, te hogy csináltad? Taníts mester, ha te olyan k/rva okos vagy.
2014. febr. 6. 21:49
 58/102 A kérdező kommentje:
Azt bírom itt a legjobban, hogy az összes komment amit nők itt elhintenek, hogy tuti, hogy nem a külsőddel van a baj, nem azért utasítanak el. Aztán nem egyszer láttam már ide átlag külsejű pasit, hogy feltöltötte a képét, hogy milyen a külseje. Nem volt ronda, jól is öltözött, mosolygott a képen. Aztán jött 15 komment, abból 14 arról szólt, hogy bocsi, de nekem nem jössz be. Aztán sokan leírták, hogy nekik a Ryan Reynolds stb (vagy az a Farkas pasi a Mutánsokból c filmbő)pasi jön be, így te nem vagy pálya. Utána meg osztják az észt, hogy nem a pasi külsejével van a gond. Ez a kegyetlen kétszínűség, hogy még anonymban is megy a ködösítés.
2014. febr. 6. 21:55
 59/102 anonim ***** válasza:

nekem még k..rvára nem küldtél képet... de tudodmit??? ha küldenél, és mondanám, h okés vagy, akkor se hinnéd, ez tutti-frutti :D

am ja, legyetek tökösek, ha már ti vagytok a pasik... a lányok közül meg talán nem a rinyapinákhoz kellene odamenni, akik téged állítólag röhögve utasítanak el.. én ilyet még nem láttam, MAX akkor, amikor a pasi bunkó módon nyomult.

végezetül: arról hallottál-e már, h A SZÉPSÉG RELATÍV?????:D:D:D:D:D

2014. febr. 6. 22:22
 60/102 anonim ***** válasza:
még h a nőknek nincs logikája.. te nem tudod kilogikázni, h ha sokan nem birnak, akkor nem velük van a baj. nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.. érted.. :D
2014. febr. 6. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!