Ez a mindenkinek megvan a párja, meg ne keseredj el-nem fogsz egyedül maradni szózat a lányok részéről a szűz 25 feletti fiúk irányába valós dolog, vagy csak vigasztalás?
Vegitaéssongoku.
20-as vagyok.
Nincs értelme veled itt irkálnom,mert nem érted meg azt,hogy amikben hibáztam én mindig megkerestem és javítottam rajta.Többet már nem találtam,én úgy érzem a maximumot hoztam ki magamból,és még így sem kellek senkinek.A külsőm miatt mindez,pedig még csúnya sem vagyok egyáltalán.
Ne aggódj én sem értem miért van ez...
Igen 10ből 7-8 külsőre bejön simán.Az már más kérdés,hogy belülről milyen,de azt csak ezután tudom megismerni.(hozzátenném,nekem még annyi esélyt se adnak,hogy beszélgethessek velük egyáltalán).
Viszont a nőknél 10ből maximum 2 férfi jön be nekik külsőre,és ők a belsőt szinte nem is nézik,mert ő szerintük hiába lehet bármilyen az a srác,ha kívülről nem jön be nekik,akkor teljesen mindegy.
A különbségek azért látszanak. :) És igen képzeld el,nem lehetnek nagy elvárásaim,mert még így sem áll velem szóba egyik sem.
Látom tényleg nem érted,pedig ennél jobban nem tudom leírni az érzést sem.Mikor úgy érzed a világban senkinek nem kellesz,és egy pozitívumot nem kaptál még vissza nőktől.Hát kíváncsi lennék Te hogy éreznéd magad ilyen helyzetben,de persze nem fogod soha megtudni sajnos...
Komolyan nem érted, hogy jönnek ide az afrikaiak? Miért azt várod, hogy más mondja meg, mit nem csinálsz jól? Cipődet is bekössük? Úgy beszélsz, mintha a többi ember tehetne arról, hogy lúzer vagy, és azt gondolod, ők a gonoszak, amiért nem segítenek.
"Hát kíváncsi lennék Te hogy éreznéd magad ilyen helyzetben,de persze nem fogod soha megtudni sajnos..." Pontosan ugyanekkora balf.a.sz voltam én is mint ti, én is itt fröcsögtem, és azt hittem, én szartam a spanyol viaszt, mikor ezeket a baromságokat írogattam. Így két évvel később már ég a pofámról a bőr...
És a nők mik? Ők az Istenek, hogy a pozitív visszajelzéseik döntenek sorsunkról? Nekem mindig sokkal többet ért, ha pl a főnököm dicsért meg.
"hozzátenném,nekem még annyi esélyt se adnak,hogy beszélgethessek velük egyáltalán)." És szerinted ennek a külsőd az oka? Komolyan szerinted csak és kizárólag a külsőd a felelős?
nekem még k..rvára nem küldtél képet... de tudodmit??? ha küldenél, és mondanám, h okés vagy, akkor se hinnéd, ez tutti-frutti :D
am ja, legyetek tökösek, ha már ti vagytok a pasik... a lányok közül meg talán nem a rinyapinákhoz kellene odamenni, akik téged állítólag röhögve utasítanak el.. én ilyet még nem láttam, MAX akkor, amikor a pasi bunkó módon nyomult.
végezetül: arról hallottál-e már, h A SZÉPSÉG RELATÍV?????:D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!