Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még olyan lányok akik...

Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?

Figyelt kérdés
Hol vannak azok a lányok, akik 18-20 éves koruk ellenére még szüzek, hisznek a házasságban, egy életre keresnek párt és a régi értékrendet képviselek, hogy nő a család melegét adja a férfi pedig dolgozik? Merre induljak keresgélni?

2014. jan. 13. 12:26
 71/96 A kérdező kommentje:
69: Nekem nincs igazam, nem is lehet sosem a te életedben. Viszont te igazzá teheted az elképzelésedet, ha kitartasz mellette és mással nem éred be. Előre szólok, áldozatokat kell hoznod érte, tehát most döntsd el, hogy megéri-e neked, mert mindenki ilyet akar, csak útközben feladták és most pesszimisták, mert valójában önmagukra haragszanak. Velük ne foglalkozz, de eldöntötted, majd ők fognak erőt adni, mert látni fogod, hogy hova jutsz, ha feladod és beéred kevesebbel.
2014. jan. 13. 13:54
 72/96 anonim ***** válasza:
79%

A szex a szerelem testi nyelve. Te pedig némaságot fogadtál.

Ez nem "csak szexre hajt" (max. a te fejedben) hanem szőröstűl bőröstűl akar,

és rettentő csalódás ha ez nem kölcsönös.

El sem tudom képzelni, hogy boldoggá akarom tenni a páromat, de ő visszautasit, hogy "csak azt akarom". Nem tudom hányszor viselném el ezt tőle, mert sértés egy ember felé aki mindenestül akar.

A srácok fele téged akart, csak elüldözted egy meggyőződésből.

Nem kizárt, hogy életed párja is köztük volt.

2014. jan. 13. 13:56
 73/96 Girgoy ***** válasza:
39%

Egyébként ha lehetne a Kérdezőt is pontozni, minden kommentjét felhúznám! :)

Csak így tovább! Szerintem első körben írj azoknak a nőknek, akik így gondolkodnak és ide válaszoltak. :) Tartsd meg ezt a világlegyőző bátorságodat az élet más területén is! ;) És talán hosszabb ideig tart ma a keresés, de ha találsz olyat, aki kb. így gondolkodik, akkor sok boldogságot!

2014. jan. 13. 13:57
 74/96 anonim ***** válasza:

Te amúgy hallod, amit mondasz? :D

Úgy nézem jobban ismersz minket, mint mi magunkat... Szerinted.

Biztosan állítom, hogy nem, de ahogy érzed.

2014. jan. 13. 13:57
 75/96 A kérdező kommentje:

72: Élete párja az, aki figyelembe veszi, hogy neki mi a jó. Nem az, aki 'boldoggá akarom tenni' címszó alatt önmagát akarja boldoggá tenni.

Hidd el, aki boldoggá akarja tenni, az majd elveszi feleségül és utána teszi boldoggá, hiszen ha csak boldoggá akarja tenni, akkor megteszi amit a másik kér.

Nem de? De.

2014. jan. 13. 13:58
 76/96 A kérdező kommentje:
74: Köszönjük Emese, leülhetsz.
2014. jan. 13. 13:59
 77/96 anonim ***** válasza:

És fordítva? Elég önző a lány részéről.. ő nem akarná boldoggá tenni a másikat?! Hát hol van itt a szeretet és a megbecsülés a lány részéről?

Az éremnek két oldala van.

2014. jan. 13. 13:59
 78/96 A kérdező kommentje:
73: Köszönöm :) Igyekszem, nekem is vannak ám nehéz napjaim, de igyekszem!
2014. jan. 13. 14:00
 79/96 A kérdező kommentje:

77: Menjen és keressen olyan lányt aki szexelni akar. Ő nem. Nincs ebben semmi önzőség.

Most meg az önzőség szó alatt akarsz szexelni. Nem érted, hogy nem akar :D ? Férjet keres. Te meg tesztelgetni akarod, hogy jó-e. Ha megfelel, akkor vedd el, ha nem akkor meg ne tesztelgesd.

Csináld vagy ne csináld, de ne próbáld.

2014. jan. 13. 14:01
 80/96 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem, de majd rájöttök :))))

Nem is akarlak meggyőzni, úgy sem tudnálak :)

Erre szoktam mondani, hogy alkotmány jogod úgy tönkretenni az életedet, ahogy neked jólesik :))

2014. jan. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!