Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?
# 47
Miért van olyan érzésem, hogy nem kellesz senkinek és ezért akarsz szűz lányt szerezni, aki tapasztalatlan kapcsolatok terén és könnyű befolyásolni?
#40-el értek egyet.
Én is azt gondolom, hogy két szűz ember remek házasságban tud élni,
és biztosan remeknek is érzik a szexet is, de mivel semmiféle összehasonlitási alapjuk nincsen ez egyáltalán nem biztos, hogy jó szexet jelent. Magyarul biztos vagyok benne, hogy a saját megitélésük szerint minden rendben, mivel semmihez sem tudják hasonlitani.
Minden jó, amiből csak egyet láttunk, ez alapvető tény az ember szubjektiv itélőképességében.
A "szüzesség fétis" a férfiaknál egyébként jellemzően abból adódik,hogy a nő ne is tudja a teljesitményüket máshoz hasonlitani (konkrétan megkérdőjelezni), igy a szexuális dominancia érzés fennmaradjon.
Ezért tartják a partner szüzességét preferálókat szexuálisan bizonytalannak.
(erről egyszer olvastam egy nagyon érdekes könyvet, ahol férfiközpontú társadalmak hogyan igazitották ehhez a vallási rendszereiket)
Borzalmas életed lehet..de komolyan. Sose fogom megérteni az ilyen embereket. Végig olvastam amiket írtál, de baromság az egész, ahogy van.
Mindenesetre kívánom, hogy találj magadnak olyan nőt akit szeretnél, türelemmel biztosan menni fog, de a gyerekeiteket már előre sajnálom. Egy elkorcsosult világképet fognak kapni tőletek, isteni szigorral.
Hozzáteszem, értelmes, szorgalmas embert neveltek belőlem az emberek, r.banc sem vagyok, hosszútávú boldog kapcsolatban élek.
Nem minden fekete és fehér.
Én szüzen akarok férjhez menni mindenképp!
De eddig nem találtam olyan férfit aki ezt meg értené.....
mind azzal jön h ezzel fejeznék ki irántam érzett szerelmüket..
Itt vagyok. Én sokáig igy gondolkodtam. A szüzességen túl vagyok már (20 évesen nekiadtam az első komoly kapcsolatomnak mert naiv fejjel azt hittem ő lesz a férjem - én igy terveztem. Ő nem)
Minden férfi áldja a gondolkodásomat mégsem találok olyan partnert aki kitartana mellettem. Kevés a hasonló gondolkodású srác.
# 57
Mondja az, akinek valószínűleg semmi nem adatik meg, csak álmodozik:)
Igen, arra vágyom, hogy szeressenek és megbecsüljenek. Ez meg is történt, lassan házasság.
És neked? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!