Meg fog valaha enyhülni a családom? Férjhez mentem a nővérem volt férjéhez és azóta nem akarnak szóba állni velem.
Valamilyen szinten megértem a családod problémáját.
Én sem nézném jó szemmel ha a húgom összejönne a férjemmel és hozzá is menne. Még szerencse hogy minket ilyen nem fenyeget.
Ez azért kicsit gusztustalan volt tőled. De ha vele akarsz lenni akkor legyél de ne csodálkozz hogy a családod nem áll veled szóba. Te se keresd őket és ennyi. Már új családod van, és valószínű soha nem fognak neked ezért megbocsátani, főleg a nővéred.
Nos, elég nehéz azt feltételezni, hogy semmi nem volt köztetek a házasságuk alatt.... En nem bocsátanék meg neked, az biztos.
Alapszabály, hogy jo barát, családtag kedvesét, exét, illetve olyan személyt, aki felé gyengéd érzelmeket táplál TABUnak tekintünk.....
aztapaszta, normális???
halnék meg egyedül, szenvedjek, mint a kutyák, de barátnő vagy családtag pláne nővér exével összejönni...
és te csodálkozol?
teljesen mindegy, hogy ki miatt ment tönkre a házasság, ha a nővéred a legszemetebb feleség volt és nem tudom én.. bármit elkövetett, akkor sincs jogod, nem teheted, hogy össze jössz a volt férjével,
meg mi az, hogy valaki nem áll ki a testvére mellett, még abban az esetben is ha nem ad neki igazat
bocs a sok rizsért, de nálam ennél jobban nem sok minden tudja kicsapni a biztosítékot
bocs de volt egy ilyen vicc :
-Bátyuskám,veled sokkal jobb kefélni,mint az apuval !
-Tudom hugocskám,mert mondta ezt már az anyu is nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!