Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ilyenek meg tudnak változni...

A ilyenek meg tudnak változni valaha? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátomról lenne szó... Kamasz korától egészen míg meg nem ismert engem (akkor volt 20 éves, most 22) nagyban hajtotta a nőket. Állítása szerint szeret engem és szerelmes is belém, de "hajtja a vére és még ki kell élnie magát. De ha más nőkkel lenne, akkor is engem szeretne továbbra is" Én nagyon szeretem őt, de most ezzel mit kezdjek? Szerintetek mi legyen?
2013. jún. 6. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
ha te komoly kapcsolatra vágysz, akkor hagyd ott, és mondd meg neki, hogy jöjjön vissza akkor, ha már kiélte magát... ez kb 3-4 év...
2013. jún. 6. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt javaslom,amit az elsô válaszoló.Ha nagyban hajtsa a nôket,akkor nincs szüksége komoly kapcsolatra,neked meg így mellette nincs tekintélyed,a baráti társaságotok csak nevet rajtad a hátad mögött.Ja...és ha tényleg igazán szeret,nem csinálná ezt.
2013. jún. 6. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak duma, ha annyira szerelmes lenne nem akarna mással lenni. Ennyire ne legyél naiv.
2013. jún. 6. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de sz@r duma. Lapát.
2013. jún. 6. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igy van, ha igazán szeretne, nem hajtaná a nõket. Ö mindig ilyen fog maradni, mert imádja a nõket.Elvezi, hogy õ is viszont tetszik.
2013. jún. 6. 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szar duma.

Kapcsolatra alkalmatlan egyed. Keress egy komoly férfit, akinek te kellesz, és nem mások. Legyen benned önbecsülés, hogy ne egy huszadik legyél a sorban, hanem a legfontosabb.

2013. jún. 6. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Valamivel elégedetlen... engedd, és hagyd, hogy egy olyan srác találjon rád, aki értékel Téged, és nem a f@rka vezérli...
2013. jún. 6. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem ilyet mondana,elhagynám,bármennyire is szeretem.(az is lehet,hogy már meg is csalt)

Élje ki magát,de nélkülem,belőlem nem csinálna hülyét egy ilyen kijelentés után.

2013. jún. 6. 13:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Az ilyet egyszerűen ki kell dobni a fenébe.Aki igazán szeret,és akinek igazán fontos vagy,annak eszébe sem jut más nők után kajtatni.
2013. jún. 6. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!