Meg tud változni valaki ennyire? Bízhatok még benne valaha?
Sziasztok!
Elég tanácstalan vagyok, ezért kérném a véleményeteket!
33 évesek vagyunk a feleségemmel, és nemrég mesélte el, hogy 6-8 éve rendszeresen megcsalt, összesen 5 férfival, 4-el le is feküdt. Annyit kell rólunk tudni, hogy soha nem voltunk egyszerű pár, mindig veszekedéssel tarkított volt az életünk, igazából az ágyban értettük csak meg egymást. Ebben az időszakban költöztünk külön a szüleinktől, a gyerek akkor ment óvodába. Rengeteget nyírtuk egymást, én is sokat csavarogtam. Azóta született még egy pici, ő most 2 éves. A feleségem azt mondja, ő lezárta az életének azt a szakaszát, ezért is szeretett volna egy 2. gyereket, de csak most merte elmesélni mit tett,mert mostanra rendbejött a kapcsolatunk is. 16 éves korunk óta együtt vagyunk, igazi kapcsolata egyikőnknek sem volt előtte. Amiket csinált, azok futó kalandok voltak, 1-2 találkozás, aztán vége is lett. Azt mondja, ezzel pótolta be az életéből kimaradt bulizásokat, pasizásokat. Ennyi neki elég volt, meg is bánta, soha többet nem tenné meg.
Szerintetek meg tud változni valaki ennyire, bízhatok még benne valaha?
Ez nagyon nehéz lehet. Soha nem fogsz bízni benne teljesen. De ha ő mondta el magától, akkor úgy gondolom, hogy tényleg lezárta ezt a szakaszt az életében, különben nem mondta volna el. Valószínűleg tiszta lappal akar indulni, ezért volt őszinte Hozzád.
És igen, meg tud változni ennyire. Minden ember változik. Gondolj bele, mindenki ezt csinálja fiatalon, egyik kapcsolatból ki, a másikba be, bulizások és mégis sok emberből rendes, normális házastárs lesz. Nála ez a korszak sajnos akkor jött, mikor már családja volt. Írod, abban az időben sokat veszekedtetek, Te csavarogtál, most helyre állt a kapcsolatotok. Ha van bennetek erő és akarat, akkor lehet, hogy most jön életetek szép időszaka. Ha túl tudod tenni magad a rossz dolgokon, ami nem lesz egyszerű, mert mindig arra fogsz gondolni, hogy mi van, ha megint megteszi, de neki kell Téged meggyőznie, visszaszereznie a bizalmadat.
Mivel írtad, hogy fiatalon kerültetek össze, ezért valahol lehet érteni, hogy nem éltétek ki magatokat.
Színészkedni az ember tud 1-2 hónapig, de örökké sosem.Kutyából nem lesz szalonna.
Te életed, de én ezt biztos nem tudnám elviselni.
Biztos,hogy most úgy érzi,hogy megbánta,megváltozik stb...
Viszont az is biztos,hogy bármilyen gondja-baja lesz,úgyanúgy meg fogja ismét tenni.Ez jellem kérdése.Már csak az a kérdés,te mit vagy hajlandó elviselni.
Szerintem az már valami, ha bevallotta, tényleg szerethet téged. Mondjuk, ha már ennyiszer megtette, tényleg megteheti újra és észre sem veszed majd, ahogy eddig sem.
Nem megbántani akarlak, de nem hiszem, hogy tud tartós lenni egy olyan házasság, amiről ezt írod: "soha nem voltunk egyszerű pár, mindig veszekedéssel tarkított volt az életünk, igazából az ágyban értettük csak meg egymást." Ez elég egy házasságban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!