Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Valaha fog ez változni még?

Valaha fog ez változni még?

Figyelt kérdés

A férjem családja egyáltalán nem kedvel, kerezdbe tesz nekem. Anyósomnak mindig ha megyünk hol sütit, hol hol gyümölcsöt viszek. A sógoraimnak meg általában sörrel. (nem is ez a lényeg)Az öccse egyenesen gyűlöl. Születésnapkor, névnapkor mindig fel köszöntöm őket, ajándékot veszek nekik. Ők nem kedvelnek, fel sem köszöntenek, meg sem kérdezik mi van velem, pedig az unokájukat várom! A férjem és köztem minden rendben van szeretjük egymást! A kor különbségre hivatkoznak!

Próbáljak még a kedvükbe járni vagy felejtsem el hogy valaha is jobb lesz a viszony.

2012. jún. 18. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal fiatalabb vagy a férjednél? Nálunk is ugyanez volt, igaz korkülönbség nem volt, de énrajtam is keresztülnéztek, amikor terhes voltam. Egy idő után meg le..rtam őket...Semmi bajuk nem lehetett, egyszerűen ilyen kretének voltak.
2012. jún. 18. 15:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, 14 év a korkülönbség! Tehát Nálad nem változott semmit! :(
2012. jún. 18. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne probalj a kedvukbe jarni, ne alazkodj meg elottuk, attol nem valtoznak meg. Az en csaladomban is megvolt ez. Anyai nagyanyam olyan mertekben gyulolte apamat, hogy sosem gondoltam, hogy ember kepes lenne ilyen gyuloletre, pedig semmi oka nem volt ra, es semmilyen cselekedet vagy eszerv nem hatott ra. Vannak ilyen emberek sajnos. Hagyd oket a pokolba, ne is nezz felejuk.
2012. jún. 18. 15:53
 4/5 Vree ***** válasza:

A korkülönbség egyáltalán nem jó ok, hogy valakit ne vegyenek emberszámba. Vallási különbség? Származás? Személyiségkülönbség? Jó, megadom. De hogy egy ilyen idióta ok?

Egyébként sem igazán értem, hogyan jönnek hozzá hogy úgy érezzék ebben ők döntésre jogosultak, ez valami szülőjogú társadalom, ahol még mindig az idősebbek jelölik ki a jövendőbelit, vagy a férjed családja valamilyen ilyen "anya megmondja a tutit" alapon működik?

Lehet hogy legjobb lenne velük megbeszélni, és leszögezni, hogy ki mit várhat a másiktól.

2012. jún. 18. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseriteni de nem fog a helyzet valtozni. A mi csaladunkban a nagypapam (apu reven) feltestverei es azok leszarmazoi, mondhatni unokatesoim utalnak elso perctol fogva, miota megismertek. Nem ismerem oket gyerekkorom ota. Csupan azert mert ertelmes, iskolazott, sikeres karriert epitettem fel onerobol, egy kulfoldi orszagban. Sosem voltam erre nagykepu, de megis szurja az oldalukat. Sokszor bant a dolog belulrol. De ugy probalom tultenni magam rajta, h en is teszek rajuk. Ergo pl az eskuvomre meg sem hivtam oket, sem pedig a kislanunk keresztelojere.

En nem kedveskednek nekik. Szeresd a ferjed orulj a gyerkocnek, aztan ha ok sem koszontenek fel, te se koszontsd fel oket. Szimplan felejtsd el oket, nem ernek annyit h ragodj rajtuk.

2012. jún. 18. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!