Hogyan lehet így közös jövőnk, ha nem bízunk egymásban? Változni fog valaha?
Mindketten sokat csalódtunk már. A páromat mindkét exe megcsalta (7,5 és 4,5 éves kapcsolatban). Engem is átvert az utolsó exem, csúnyát megalázott és megbántott.
Mindkettőnknek nehéz elfelejteni a sérelmeinket, akaratlanul is, de egymáson csattantjuk (hülye szó:D) el azt a bizonyos ostort, amit nem kéne.
Bizalmatlanok vagyunk, sokszor felemlegetjük egymás vagy a saját exeinket, ez veszekedésbe torkollik.
Együtt csinálunk programokat, külön-külön barátokkal soha.
Próbálok változni, próbálok bízni benne, de ha nála nem látok némi változást, nekem sem sikerülhet.
2 ismerőssel (szinte családtagok) is beszéltünk erről, mindkettőnek az a véleménye, hogy nem maradunk együtt sokáig, ha sürgősen nem változtatunk a dolgokon.
Szükségem van mozgásra, programokra mert megőrülök. Párom nem nézi jó szemmel ezt, csak a fent említett 2 ismerőssel (mindkettő nő) hajlandó "elengedi" bárhová plusz a családommal. Néha azt érzem megfulladok.
Fog ez változni? Jó dolog, ha már legalább a problémát felismertük? 21L és 30F
Naponta többször beszélünk telefonon, minden percemről be kell számoljak. Feltörte a fb-omat, de nem talált semmit.
Ha egyedül megyek valahova (pl. kutyaséta) és ő otthon van, egyszerűen követ engem, vagy hivogat 2 percenként.
Ha nem lenne ilyen bizalmatlan és féltékeny, nem volna semmi baj.
Persze nekem is vannak hibáim, de próbálok változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!