Lesz valaha felelősségteljes férfi belőle, meg fog változni?
7 hónapja vagyunk együtt és szeretem, de a pénzügyek miatt kezdek besokallni. Az első pár hónapunkban (minimálbért keres) a pénz az albérletre és a hiteltörlesztésre ment el. Aztán összeköltözés után kitalálta,hogy ő akváriumot szeretne, nagy nehezen kb 2 hónap után engedtem neki,az is lett kb 20-30000 Ft (és még nincs 'kész'). Most újabb 3 hónapra el lett kötelezve,mert kamatmentes hitelre vett laptopot. Fizetés utáni héten kb 15000 Ftból élünk,amit otthonról kapok pénzt (mert én még tanulok) abból vásárolok be (kaját,tisztálkodó-tisztítószereket,mindent) + az otthonról kapott kaját esszük kb 2-3 napig. Ha nem kapnék otthonról segítséget,egyszerűen el sem tudom képzelni,hogyan tudnánk megélni. Most nyáron megyek dolgozni,de azt a pénzt félre szeretném jogsira. Neki sincs még (22,5 éves), de nem is látom, hogy a közeljövőben lenne, egyszerűen semmire se rak félre pénzt, nem spórol, hó végére 0 Ft a számlán...
Nagyon szeretem, de én ennél sokkal felelősségteljesebbnek gondolom magam és nem tudom meg fog-e valaha változni...
Jól értem hogy te havi 15 ezer forintot és két három napi kaját teszel be a közösbe?Megengedted neki hogy vegyen akváriumot?
Minimálbérből nem igazán lehet félretenni.
Szia!
jogosak az aggodalmaid szerintem.... ilyen anyagi körülmények között az akvárium meg a laptop hitelre tényleg nagyon fontos :S Mások pont fordítva csinálják. Próbálnak egy viszonylag egyenletes pénzkeretet kialakítani, és ha kell vmi inkább gyűjtögetnek rá.
Kedves első!
Nem,a havi 15000 Ft az ő fizetéséből marad,bevásárolni én szoktam az én pénzemből (ami nem a 15000 Ft,hanem több...).
Igazad van, de nem minden fiatal gondolkodik így.
Ráadásul a fiúk később "érnek".
Arra ne várj hogy majd megváltozik.Az emberek nagy többsége nem nagyon változik max. egy darabig eljátsza a változást de egy idő után úgyis kiesik a szerepéből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!