Tetszik egy férfi belsőre, de egyelőre nem vonz külsőre. Ez változhat?
nekem is volt ilyen
a srácnak nagy orra volt, nagyon rövid haja, tipikusan nem tetszett, de ahogy megismertem egyre jobban kezdett vonzani majd megtetszett :)
Én is megismerkedtem egy férfivel, aki külsőre nagyon csúnya és túlsúlyos (nem bántásból, de tényleg így van)
Ráadásul 11 évvel idősebb is tőlem.
Először beszélgetni sem akartam vele, aztán valahogy sikerült. Egyre jobban megismertem és nagyon szerelmes lettem belé.
Sajnos nem lett jó vége a dolognak. Még mindig próbálom elfelejteni, de hozzám Ő passzol a legjobban. Telsesen egy hullámhosszon voltunk/vagyunk.
Szerintem ismerd meg, hosszútávon úgyis a belső számít!! Sok sikert! :))
Szerintem hagyd!Belefogsz tudni szeretni,mert nagyon tetszik a belsője bláblá...de aztán mikor kicsit meginognak az érzelmeid,akkor elő fog törni belőled,hogy az arcát mennyire nem szereted....
Én már számtalanszor beleestem ebbe a hibába :/
Volt akivel 2 évig működött,de ugyanaz lett a vége,volt akivel csak pár hétig,volt akivel pár hónapig.
Elsőbb kell az,hogy külsőre megfeleljen tökéletesen,aztán a következő lépcső a belső!Ez mindig a sorrent..Az,hogy megszépül a külseje,az sajnos csak egy időre szól...
Utolsó ellentmondásosan írt, hogy hagyd, mert ha meginogsz stb...
Épp fordítva van a ahelyzet. A személyiség, vagyis egy jó személyiség- mert erről van szó, -lényegesebben kitart és megtart egy kapcsolatot, mint a külső.
Tegyétek össze a kezeteket, ha találtok magatoknak olyan párt, akinek jó lelke van, jó személyisége- és ne felejtsétek el, meg fogtok ti is öregedni és akkor mi marad meg? Külső, vagy belső értékek?!
Na látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!