Tetszik egy férfi belsőre, de egyelőre nem vonz
külsőre. Ez változhat?
Igen érdemes! Ha kialakul a szerelem, akkor hidd el, hogy meg fogod benne látni a jóképű pasit! Én amikor megismerkedtem a férjemmel és képeket mutattam róla idegeneknek, mindig hozzátettem, hogy tudom, nem egy világszépe, de nagyon jó ember. Viszont ahogy szerelmes lettem belé, minden szépséget megláttam benne és ma már nagyon sármos és jóképű pasinak tartom. Akkoriban valószínűleg másra voltam "ráállva" ezért nem láttam a vonzóságát. De most már látom, hogy gyönyörű szeme van, szép ívű szája, nagyon férfias vonásai, nagyon jó teste. Úgyhogy bátran vágj bele!
2011. nov. 3. 09:33
Mi is igy voltunk.
Munkatársként ismertem meg.Belsőleg tökéletes,de a magassága, meg az arcformája nem fogott meg...de a kisugárzása elég volt hogy pár hét alatt a csodaszép szemeibe,az nevetéskor keletkező kis gödröcskébe az arcán,ezenbe is beleszeressek.
És bár volt megingás,soha nem külsőségek jöttek elő
2011. nov. 3. 11:33
Kedves #8 (00:41)!
És akkor mi lesz ha megöregedsz a tökéletes külsejű pároddal? Ne lesz szép a bőre, az arca is megöregszik (ahogy neked is), akkor ha meginogsz, ott hagyod?
2011. nov. 3. 11:36
14/19 anonim válasza:
Ha fodítva lenne, nagyobb bajban lennél (külsőre ok, de belül nem ő az igazi)... Téged most akkor mások véleménye érdekel, hogy te most egy ronda pasival jársz, vagy a sajátod, hogy milyen megértő, kedves, humoros stb... Ráadásul még izmos is. Nem minden sarkon botlik bele egy ilyen férfiba az ember... Ne engedd elmenni, mert utána találsz valamit, aki szép, de belül nem az igazi, és azon fogod törni magad, hogy hagytad elmenni. Próbáld meg, nem baj, ha csak rövid időre. Baj nem lehet belőle. Sok sikert!
2012. máj. 27. 15:45
Nem veszed észre hogy Te az emberi értékeket nézed?! Végre! Ismerkedj csak, hidd el, minél többet beszélgettek, időt töltötök együtt, annál jobban fogod imádni. Csoda hogy vannak még belső értékeket figyelembe vevő és szerető nő. Grat, komolyan! :D
Sok sikert, hajrá, szerintem ebből csak jó sülhet ki! ;)
20/L
2012. jún. 5. 09:59
Persze hogy változhat, hiszen a belső kifelé ragyog, és ezt a külsőn is meg fogod látni. saját tapasztalat,hidd el. valószinüleg elég fiatal lehetsz, ha ilyen kérdések foglalkoztatnak. igazából csak az számit,hogy az ember mit tesz, hiszen azok teszik széppé,vagy ruttá az embert, pl gondolj bele, ha egy helyes pasi kinozna egy állatot, vagy egy rokkant emberről látnál egy képet,ahogy örül a napsütésnak az arcán.. melyik fogna meg? mégegyszer mondom a belső kisugárzik. ha észreveszed megérdemled! :-)
2012. jún. 25. 11:38
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató válaszokat:)
Mintha rólam szólna ez a kérdés.
3 randink volt eddig, nagyon jól érzem vele magam: szeretem a figyelmességét, a humorát, testre is jó. De arcra nem jön be. Egyáltalán nem. Gondban vagyok vele, hogy még most az ismerkedés fázisában leállítsam-e, vagy hagyjam magam sodródni, hogy "Hátha".
Kérdező!
Tudom régi kérdés, de elárulod hogy mi lett belőle? Összejöttetek?
2013. febr. 11. 18:24
19/19 Kistál_és_a_bor válasza:
2021. máj. 12. 17:25
Kapcsolódó kérdések: