Lesz valaha felelősségteljes férfi belőle, meg fog változni?
7 hónapja vagyunk együtt és szeretem, de a pénzügyek miatt kezdek besokallni. Az első pár hónapunkban (minimálbért keres) a pénz az albérletre és a hiteltörlesztésre ment el. Aztán összeköltözés után kitalálta,hogy ő akváriumot szeretne, nagy nehezen kb 2 hónap után engedtem neki,az is lett kb 20-30000 Ft (és még nincs 'kész'). Most újabb 3 hónapra el lett kötelezve,mert kamatmentes hitelre vett laptopot. Fizetés utáni héten kb 15000 Ftból élünk,amit otthonról kapok pénzt (mert én még tanulok) abból vásárolok be (kaját,tisztálkodó-tisztítószereket,mindent) + az otthonról kapott kaját esszük kb 2-3 napig. Ha nem kapnék otthonról segítséget,egyszerűen el sem tudom képzelni,hogyan tudnánk megélni. Most nyáron megyek dolgozni,de azt a pénzt félre szeretném jogsira. Neki sincs még (22,5 éves), de nem is látom, hogy a közeljövőben lenne, egyszerűen semmire se rak félre pénzt, nem spórol, hó végére 0 Ft a számlán...
Nagyon szeretem, de én ennél sokkal felelősségteljesebbnek gondolom magam és nem tudom meg fog-e valaha változni...
Ha valakit nem tudsz elfogadni úgy ahogy van akkor ne fárasszátok egymást. Nagyon sok nő gondolja úgy hogy majd ő megváltoztatja a pasiját, aztán több év után, sokszor már több gyerek után mennek szét.
Egyébként azt is meg merem kockáztatni, hogy még önző is. Amíg ő akváriumot, meg laptopot vesz addig te nem tudsz semmit se magadra költeni, minden pénzed a közös kajátokra kell fordítanod.
Az én exem is ilyen volt, csak mi nem laktunk együtt. Minden hülyeségre elköltötte a pénzt (120 E ft körül keresett, plusz a szülők fizuja), és mikor jött a szülinapom, kaptam egy puszit, és örüljek, mert ő elbulizott 30 E-t, amit a születésnapomra akart félretenni.
Meguntam, hogy csak akkor mentünk vhová ha kértem a szüleimtől pénzt, mert ő a fizetését elköltötte minden hülyeségre. (Persze a szüleinek egy fillért sem adott haza!) Szakítottam vele, bár szerettem.
Jobb nélküle.
Sajnos az ilyen ember ilyen is marad!!Tapasztalat.
25 éves vagyok de "sajnos"elvált.Én is azt hittem majd Én megmutatom megfogom változtatni.Aztán már a végén nem is adta haza a fizuját.Ö is vett laptopot hitelre stb...Meguntam,belefáradtam.Elváltam,pedig van egy közös gyerekünk.Most boldogan élek a kisfiammal és a párommal.Aki ellentéte az előzőnek pedig ö is 25 éves.Sose verné el a fizetést,sőt inkább azon igyekezik hogy többet tudjon előteremteni.Szerintem se tervez ezzel a fiatalemberrel.
A haverom is ilyen. A-hitelezik, mindig a legújabb mobil kell neki, és semennyit sem rak félre. A nője már ki van borulva teljesen. Indoklása: ő kereste, joga van elkölteni. Azt mondjuk elfelejti említeni, hogy a nagy költekezésben még a nője pénzéhez is hozzányúl néha.. ugye a közös kassza átka.
Ez nem korfüggő. Az illető 30 éves, mégis egy 15 éves szintjén van. Én nem látom, hogyan lehetne valakit erről leszoktatni.. valaki vagy felelősségteljes, vagy nem.
párom a kocsijával ilyen...megvetette az anyáékkal,hogy visszafizeti havi x összeggel...nah ennek kb felét sikerült eddig,pedig tudta volna tartani simán,másra nem kellett költenie...de valami mindig kell a kocsihoz...(nem alap olajcsere és hasonlók,hanem uj felni,ujülés,újez,újaz,százezeres nagyságrendűek,a 140es fizujához...)
most össze szeretne költözni...hát én meg nem vesztem meg,1 fizuból örülök ha magam megélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!