Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg fog valaha enyhülni a...

Meg fog valaha enyhülni a családom? Férjhez mentem a nővérem volt férjéhez és azóta nem akarnak szóba állni velem.

Figyelt kérdés
A nővérem miatt váltak el, nem én voltam a válás oka. A családom most mégis úgy bánik velem, mintha elárultam volna őket. Nem értem miért ilyen ellenségesek velem/velünk. Valamiért bebeszélték maguknak, hogy a férjem milyen csúnyán elbánt a nővéremmel, pedig pont fordítva volt.
2013. júl. 22. 09:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
75%

20-as vagyok.

Azért ez a házinyúlra nem lövünk dolog eléggé rizikós. Nekem is megvolt ez a szabályom, ragaszkodtam is hozzá foggal körömmel... De a szerelem az szerelem, nem lehet vele mit csinálni. Halálosan beleszerettem az egyik osztálytársam exébe, és viszont. Az osztálytárs korábban valamilyen szinten a baráti körömbe tartozott, de amikor ők ketten jártak, kimutatta a foga fehérjét, egy igazi fúria lett.

Nem érzem úgy, hogy bűnt követtem el azzal, hogy együtt vagyok valakivel, akivel ennyire szeretjük egymást és kötődünk egymáshoz. Viszont vállalnom kellett érte a következményeket, a teljes kiközösítést az iskolában, a rosszindulatú pletykákat... Ha ez volt az ár, hát legyen. Az iskolának vége.

A te esetedben rosszabb, mivel a családod mindig a családod marad, ti nem fogtok csak úgy leérettségizni.

2013. júl. 22. 11:03
 22/32 anonim ***** válasza:
58%
ige, előző, és itt még pluszban ott a három kicsi gyerek... akiknek apjukhoz akkor most hogy lesz érkezésük?
2013. júl. 22. 11:06
 23/32 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, nem tudom, hogy a családod mit fog reagálni (valószínűleg egy idő után ki ezt és ki azt), de ha úgy van, ahogy a #11-ben írtad, akkor percig ne is foglalkozz velük, mert Te az igazság oldalára álltál, és az mindenek felett áll. Na és pont ez az, amit egyesek egy idő után képesek lesznek belátni, mások meg sose...
2013. júl. 22. 11:11
 24/32 anonim ***** válasza:
56%

"23 Te az igazság oldalára álltál, és az mindenek felett áll"

Persze, elhisszük mindannyian, hogy a kérdező az igazság bajnoka, a nővér ócska rbanc, a férj1.0 és férj2.0Update pedig egy ma született bárány..

de akkor is nagyon problematikus a helyzet.

2013. júl. 22. 11:22
 25/32 anonim ***** válasza:
67%

Inkább örülnének anyukádék, hogy a 3 gyerekrő gondoskodsz, és normális "anyjuk" lett, mert a ki otthagyja a gyerekeit egy másik fa...iért, az nem az.

Kérdezd meg tőlük, hogy miért baj, hogy te legalább gondját viseled a gyerekeknek, egy idegen nő meg lehet hogy nem is szeretné őket. Az jobb lenne anyádéknak?

2013. júl. 22. 11:24
 26/32 anonim ***** válasza:
87%
Nem fognak megenyhülni. Hagyd hogy a saját útjukat járják, te erre ők arra, én nem látok jelenleg más utat.
2013. júl. 22. 11:40
 27/32 anonim ***** válasza:
66%

A nővéred nagy hibát követett el, mikor ott hagyta a gyerekeit. De rengeteg olyan esetről hallottam már, hogy szétmentek, aztán újra összejöttek a házasfelek. Itt viszont erre a te jóvoltadból semmiképp nem volt (lesz) már lehetőség.

A gyerekek sokszor a leggonoszabb anyát is szeretik. Nem tudhatod, felnőtt korukban nem téged fognak-e okolni a szüleik válása miatt. Mert én már nem egy ilyen esetről hallottam.

2013. júl. 22. 12:21
 28/32 anonim ***** válasza:
89%

"De rengeteg olyan esetről hallottam már, hogy szétmentek, aztán újra összejöttek a házasfelek. Itt viszont erre a te jóvoltadból semmiképp nem volt (lesz) már lehetőség" - ilyen alapon ne álljon senki se szóba se elvált férfival, se elvált nővel, mert akkor az ő jóvoltából meghiúsul, hogy az illető újra az exére legyen (jobb híjján) szorulva...

Ne essünk már át a ló túloldalára, persze, más meglévő párkapcsolatába bekavarni nem illik, más válási folyamatába bekavarni nem illik, de ha már az a két ember kitette a pontot, akkor már hagy legyen mindenkinek szíve joga helyrehozni a saját életét akár valaki más oldalán.

2013. júl. 22. 12:47
 29/32 anonim ***** válasza:
27%
Ne magad védd! Nézz szembe a tetted következményével. Tudhattad hogy ez lesz a vége, csak nem érdekelt...pedig ezt most le kell nyelned, ez van. Nem sajnállak, és nem foglak soha megérteni.
2013. júl. 22. 13:01
 30/32 anonim ***** válasza:
6%
Muszály volt lepontozni. Szànalmas csürhe-.-
2013. júl. 22. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!