Meg fog valaha enyhülni a családom? Férjhez mentem a nővérem volt férjéhez és azóta nem akarnak szóba állni velem.
20-as vagyok.
Azért ez a házinyúlra nem lövünk dolog eléggé rizikós. Nekem is megvolt ez a szabályom, ragaszkodtam is hozzá foggal körömmel... De a szerelem az szerelem, nem lehet vele mit csinálni. Halálosan beleszerettem az egyik osztálytársam exébe, és viszont. Az osztálytárs korábban valamilyen szinten a baráti körömbe tartozott, de amikor ők ketten jártak, kimutatta a foga fehérjét, egy igazi fúria lett.
Nem érzem úgy, hogy bűnt követtem el azzal, hogy együtt vagyok valakivel, akivel ennyire szeretjük egymást és kötődünk egymáshoz. Viszont vállalnom kellett érte a következményeket, a teljes kiközösítést az iskolában, a rosszindulatú pletykákat... Ha ez volt az ár, hát legyen. Az iskolának vége.
A te esetedben rosszabb, mivel a családod mindig a családod marad, ti nem fogtok csak úgy leérettségizni.
"23 Te az igazság oldalára álltál, és az mindenek felett áll"
Persze, elhisszük mindannyian, hogy a kérdező az igazság bajnoka, a nővér ócska rbanc, a férj1.0 és férj2.0Update pedig egy ma született bárány..
de akkor is nagyon problematikus a helyzet.
Inkább örülnének anyukádék, hogy a 3 gyerekrő gondoskodsz, és normális "anyjuk" lett, mert a ki otthagyja a gyerekeit egy másik fa...iért, az nem az.
Kérdezd meg tőlük, hogy miért baj, hogy te legalább gondját viseled a gyerekeknek, egy idegen nő meg lehet hogy nem is szeretné őket. Az jobb lenne anyádéknak?
A nővéred nagy hibát követett el, mikor ott hagyta a gyerekeit. De rengeteg olyan esetről hallottam már, hogy szétmentek, aztán újra összejöttek a házasfelek. Itt viszont erre a te jóvoltadból semmiképp nem volt (lesz) már lehetőség.
A gyerekek sokszor a leggonoszabb anyát is szeretik. Nem tudhatod, felnőtt korukban nem téged fognak-e okolni a szüleik válása miatt. Mert én már nem egy ilyen esetről hallottam.
"De rengeteg olyan esetről hallottam már, hogy szétmentek, aztán újra összejöttek a házasfelek. Itt viszont erre a te jóvoltadból semmiképp nem volt (lesz) már lehetőség" - ilyen alapon ne álljon senki se szóba se elvált férfival, se elvált nővel, mert akkor az ő jóvoltából meghiúsul, hogy az illető újra az exére legyen (jobb híjján) szorulva...
Ne essünk már át a ló túloldalára, persze, más meglévő párkapcsolatába bekavarni nem illik, más válási folyamatába bekavarni nem illik, de ha már az a két ember kitette a pontot, akkor már hagy legyen mindenkinek szíve joga helyrehozni a saját életét akár valaki más oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!