Meg fog valaha enyhülni a családom? Férjhez mentem a nővérem volt férjéhez és azóta nem akarnak szóba állni velem.
Hát ez tényleg furcsa helyzet. :/
Ha a nővéred lennék,biztos nem nézném jó szemmel a dolgot,de a családodnak valamilyen szinten azért megértőbbnek kellene lennie.
Azt megkérdezhetem,hogy a nővérednek van-e gyereke a férjedtől?
12es vagyok.
Most olvasom,hogy vannak gyerekeik.
Na hát ez azért tényleg elég gáz helyzet. A nővéred gyerekei és a ti gyerekeitek féltestvérek és egyben unokatestvérek is lesznek. O_o
Szerintem adj nekik időt. Elég nehéz lehet feldolgozni a helyzetet.
Boldog vagy a pasi mellett?
Igen?
Akkor ne foglakozz màsokkal,mèg ha az a csalàdod is!Egy ilyen ordas nagy marhasàgèrt haragudnak a sajàt lànyukra?Azok a szülök akiknek a gyereke bünözö,azok ugyan ugy szeretik a gyareküket es megbocsàjtanak!Ezt meg nem?Mifèle szülök vannak?
Az egyik szomszédom lánya járt egy sráccal, már az esküvőt tervezték, amikor szakítottak.A lány férjhez ment egy másik pasihoz, akitől gyereke is lett. A lány nővére összeköltözött a sráccal, azóta a testvére nem áll szóba vele, nem megy semmi olyan családi rendezvényre, ahol ott van a nővére. Van még 2 testvérük, azok sem állnak szóba a nővérrel. Pedig ez még nem is volt férj, és gyerek sem volt a kapcsolatból.
Nem hallottad még azt a szólást, hogy házinyúlra nem vadászunk?
Ne várd, hogy megenyhüljenek. Amikor azt a férfit választottad, vállaltad, hogy esetleg életed végéig kiközösít a családod. Tudtad előre a kockázatot, és ilyen esetben nincsen arra mód, hogy megengeszteld őket. Nem ciki vagy hülyeség, amit csináltál, egészen addig, amíg vállalod a következményeket.
Ha összejöttél vele, és arra számítottál, később megbocsátanak, most pedig zavar hogy nem teszik, akkor tényleg meggondolatlan lépés volt. De te így döntöttél és ennek ezek a következményei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!