Lehet valaha ezen valahogy változtatni?
Kérlek segítsetek,ha nem is konkrétan, de még lelki segély vagy erősítő szavak is jól fognak.
A családomról van szó.Hosszú hosszú sorokat írhatnék, hogy mi történik itt.Anyám megbolondult,szó szerint, olyan dolgokat művel és mond hogy eszméletlen.Röviden a lényeg az, hogy apám ezelőtt 5 évvel megcsalta, és azt sem azért , mert egy elviselhető nőszemély.Hihetetlenül nehéz természetű temperamentuma van,ennek is megvannak a miértjei de nagyon hosszú lenne erre is kitérni.Amiután megtörtént a megcsalás és kiderült, azóta anyám egyszerűen nem tud megnyugdni.Kibékültek, de mindig valahogy valamilyen kicsi oknál foga kibújik a szög és kezdődik a cirkusz.Leírhatatlan módon.Poklok pokla, senkinek sem kívánom.Apám is megbolondul, mert nem bírja, s italba folytja s akkor kiakad.Verekedés, szaladás, öngyilkossági kisérletek sorozata megvolt már.Amikor jól vannak akkor nagyon jól vannak.Folyton kirándulnak , boldogak, terveznek.De amikor rosszul vannak akkor azt a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám.Elköltözni nem tudok.És őszintén félek is, mert támasz vagyok felváltva nekik.Nélkülem lehet már nem élne egyikük sem.Én erős vagyok, de olyan , hogy arcrándulás nélkül hallgatom azt, hogy anyám üvölti az arcomba habzó szájjal, hogy ge*i.És ez legyen a legkevesebb.Kérleltem őket, hogy váljanak el.De igazából szerintem egyikük sem akar.Ilyen ötvenéves seveled se nélküled.Számos horrorisztikus történetet írhatnék,amit senki sem tud.Senkinek sem mondta sosem semmit.Mert szégyellem.Számtalanszor megtörtént, hogy miután itthon a földről felmostam a vért,utána mosolyogva találkoztam a barátaimmal.Nem tudom, hogyan dolgozzam ezt fel, és attól rettegek, hogy olyan szinten kihat az életemre, hogy énis olyan leszek mint ők.
Pedig muszáj lesz költöznöd,mert tönkretesznek téged.
(párom szülei hasonlóak,párom volt a villámháritó köztük.Mosolygott,de belül idegroncs volt.Rávettem,hogy költözzön,jó messzire.Azóta eltelt 3 év,már nem idegroncs,nem remeg belül.A szülei sem ölték meg egymást azóta sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!