Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még olyan lányok akik...

Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?

Figyelt kérdés
Hol vannak azok a lányok, akik 18-20 éves koruk ellenére még szüzek, hisznek a házasságban, egy életre keresnek párt és a régi értékrendet képviselek, hogy nő a család melegét adja a férfi pedig dolgozik? Merre induljak keresgélni?

2014. jan. 13. 12:26
 31/96 anonim ***** válasza:
85%

# 28

Vagyis az a nő, aki nem ért egyet veled, az csak rossz életű lehet, aki másra nem is jó és átjáróháznak használják a punciját.

Őszintén, tényleg nem csodálom hogy nem kellesz senkinek kérdező:D

2014. jan. 13. 13:10
 32/96 PearlDiver ***** válasza:

Kedves Kérdező, először is jelzem hogy nagyon hasonlóan gondolkodunk, szóval nem vagy egyedül!

Én különleges helyzetben vagyok. A barátnőm 18 éves, és nem szűz, tisztában vagyok a tapasztalataival, de én valahogy mégis annak tekintem, mert a viselkedése, hozzáállása, tervei, gondolatai nem egy romlott r*bancra vallanak, hanem egy szemérmes, érző, nagyszerű lányra.

A múltjában vannak dolgok, amikre egyáltalán nem büszke, de mióta tőlem megkapja azt, amit eddig senki mástól (tisztelet, felvállalás, biztonságérzet, feltétel nélkül szeretve vagyok stb), újra képes úgy élni és arra készülni, amit álmodozó kislányként elképzelt a szerelemről, házasságról, boldogságról. A szőke herceg helyére pedig behelyettesített egy egészséges, tökéletlenségében is nagyon szerethető férfit, akihez elképesztő módon tud ragaszkodni (ez volnék én :) )

fél éve vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le, többek közt ezért is vagyok neki más, mint az eddigi felszínes kapcsolatai.

Bőven van min dolgoznunk még, mindketten el vagyunk látva a múltunkból maradt nyavalyákkal, de mivel a bizalomra, a gördülékeny kommunikációra és elfogadásra építünk, csupa jó élményünk van együtt és bátran számíthatunk egymásra a legcikibb helyzetekben is.

És még valami, az emancipált nőkkel nincs bajom, csak ne gondolják azt, hogy beleillenek abba a védelmező, erős, családfő szerepbe, amit egy klasszikus, jó értelemben vett apa/férfi jelent. A nőknek inkább védelmező, gyengéd családanyáknak kéne lenniük, csak már nem nagyon van, aki ezt meg tudná a lányoknak tanítani.

24F

2014. jan. 13. 13:13
 33/96 A kérdező kommentje:

31: Nem értem min vagy elakadva? Mond, hogy én vagyok a rossz, minden baj forrása és borzasztó a felfogásom. Amit csak akarsz. De attól még valahol neked is van realitás érzéked, habár most elnyomod magadban, mert meg vagy róla győződve, hogy ha meggyőzöl a te nézőpontodról, akkor ezzel igazolod magadat.

Menj, éld az életed, tégy amit akarsz. Mindenkinek magának kell elérnie amit elakar. Én olyan nőt keresek, aki tudja mit akar.

Hozzáteszem, valami miatt nagyon magadra vetted ezt a témát, persze nyilván ez is véletlen. Egyébként meg bármennyire is megpróbálsz bemocskolni, engem hidegen hagy, mert tudom, hogy önmagaddal van gondod. Kívánom, hogy találd meg a párodat aki legalább annzira fog szeretni, mint ahogy én fogom a feleségemet!

Sok boldogságot!

2014. jan. 13. 13:15
 34/96 anonim ***** válasza:

Nem közelebb vagyok, hanem révbe értem, 9. éve a feleségem :D

Egyébként ő talált meg engem. :)

Az ilyen lányt nehéz megtalálni, és csak a másik megismerésével lehet felismerni,hogy milyen. Látod helyzetekben, a családodnak amikor bemutatod,

hogyan reagál erre-arra-amarra. Igy neked esélytelen felállitani modellt, hogy majd az alapján tudj keresgélni.

Erre való a randizás, és "együtt járás". Soha senkire nem lesz ráirva, hogy ő olyan e mint te várod.És általános szabály sem lesz. És ugye hiába mond bármit, "élesben" derül ki, hogy tényleg olyan is e. Szóval a randizást, és próbálkozást nem úszod meg, a tutiba nagyon pirinyó eséllyel nyúlsz bele elsőre.

Ne állits fel kőbe vésett szabályokat, annak biztosan kudarc lesz a vége.

2014. jan. 13. 13:16
 35/96 anonim ***** válasza:

# 33

Ez szép és jó, de arra az aprócska részletre még mindig nem feleltél, hogy mégis hogyan akarsz eltartani egy családot egy fizetésből?

2014. jan. 13. 13:17
 36/96 A kérdező kommentje:
32: Szeressétek egymást sokáig! Örülök neki, ha kerek lesz a vége :) Köszönöm a hozzászólásodat!
2014. jan. 13. 13:17
 37/96 Girgoy ***** válasza:
68%

A feleségem ilyen volt és mi mindketten így gondolkodtunk, mert ez még mindig a normális. Igaz, ő is melózik, ráadásul középvezető pozícióban, de a 3 gyerekkel ő maradt otthon GYES-en végig.

MI szüzen házasodtunk úgy, hoyg gimnáziumi osztálytársak voltunk, majd elvégeztük az egyetemet és amikor már melónk is volt, összeházasodtunk.

Ebből következik az, hoyg több baromság, hogy ki kell próbálni többekkel a kapcsolatot, hoyg tapasztalatot szerezzen az ember - el lehet felejteni, a legszebb az, ha együtt tanultok meg mindent elkötelezett nyugodt örömteli körülmények között. Nem hiányzott más egyikünknek se később se. Sőt: szemben azokkal a régi haverjainkkal, osztálytársainkkal, akik kamaszkora önpusztító bulizással telt el, aztán nem volt soha hosszú kapcsolatuk, MI úgy emlékezünk vissza mind a fiatalkorunkra, mind később, mint életünk lezgszebb időszakára. Őrült bulik csajozás/pasizás nélkül ezerszer szebb emlékeink vannak életünknek ebből a szakaszából, mint másoknak! Szóval baromság, hoyg kell bulizni, tombolni, mert attól leszel boldogabb. A francot! Ezek az emeberek később se akkor, se később nem tudtak általában boldog kapcsolatot kialakítani.

Az is baromság, hogy házasság előtt ki kell próbálni, hogy összeillünk-e az ágyban és együtt tudunk-e élni. MI egyiket se próbáltuk ki, csak jártunk és lógtunk egymással, ott voltunk életünk minden normális szakaszában, néha még az egyetemen is beültünk egymás előadására (nem egy szakot végeztünk, de egy egyetemen), stb. Mivel egyikünk se volt nyomorék, feltételeztük, hogy nem lehet nagy gond az ágyban. Nem is volt. Előzetes próbálkozások nélkül is szépen meg lehet mindent tanulni, összehangolni, stb., hogy örömteli legyen. Ugyanez van az együttéléssel is. Bár jól ismertük már egymást az esküvő előtt is, az esküvő UTÁNI összeköltözés azért sokmindent előhozott a napi rutinok terén. Ezeket ugyanúgy össze lehet hangolni előzetes próbálkozás nélkül is. A házasság arról szól, hoyg a problémák elől nem menekülk, hanem megoldjuk. Állítom, hoyg az, hogy szüzen összeköltözés nélkül házasodtunk össze, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy hosszútávon együtt is maradtunk! (az ellentétes kombinációkkal pont ellentétben!) Ugyanis akik próbálkoznak, azoknál benne van nagy eséllyel az a lehetőség, hoyg szakítanak, ha probléma van. Aki viszont úgy megy bele egy életreszóló kapcsolatba, hogy bármi jön, amit még nem is sejt előre, azt meg fogják oldani, azoknál egy sokkal erőtelejsebb elkötelezettség és próblémamegoldási képesség jön létre. Köszönjük szépen, de a házasság előtti összeköltözés és szeretkezés nélkül is tökéletesen működőképes és boldog házasságban élünk közel 13 éve. Nem kell lúzernek lenni, hajrá!

A tömeg sodrába persze könnyebb beállni, de én úgy látom, ma azok az igazán értékes emberek, saját önálló személyiséggel, akik konzervatívnak bélyegzett értékeket követnek! Nekik valóban van egyéniségük szemben a lapos tömegemberekkel!

2014. jan. 13. 13:18
 38/96 A kérdező kommentje:

37: Köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és írtál! Jobban nem is írhattam volna, minden részletével egyetértek.

A francba, hol találok ilyen nőt!? :(

2014. jan. 13. 13:22
 39/96 anonim ***** válasza:
9%
Épeszű ember nem házasodik szüzen. Na és te keresel eleget ahhoz, hogy a feleséged háztartásbeli legyen? Mert ez szép elképzelés, de a mai világban ez nem olyan egyszerű.
2014. jan. 13. 13:26
 40/96 anonim ***** válasza:

Utolsó annyi az egész, hogy szerencséd volt..

Én nem akartam szüzen férjhezmenni sosem.

Ennek ellnére nem feküdtem minden ferfi ágyába be... Igazából későn kezdtem aránylag másokhoz képest, majdnem 19 voltam, de enenk örülök

Volt néhány kapcsolatom, ahol szex is volt.

Jól tettem.

A szex miatt nem marad egyben egy házasság, de a rossz szex miatt szétmehet, vagy szenvedhet mindket fél.

Volt olyan kapcsolatom, ahol minden jónak tünt a szex is jó volt (azt hittem)... Más miatt mentünk szét, nem részletezem..

Nah és amikor összekerültem a férjemmel, akkor jöttem rá, hogy a jónak hitt szex minden volt csak nem jó, a jó nem jó... A fergeteges az ajó..

Persze mint írtam a szex nem elég, de a hiánya kiegyensúlyozatlanná tehet egy kapcsolatot

2014. jan. 13. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!