Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még olyan lányok akik...

Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?

Figyelt kérdés
Hol vannak azok a lányok, akik 18-20 éves koruk ellenére még szüzek, hisznek a házasságban, egy életre keresnek párt és a régi értékrendet képviselek, hogy nő a család melegét adja a férfi pedig dolgozik? Merre induljak keresgélni?

2014. jan. 13. 12:26
 21/96 anonim ***** válasza:

Kérdező

Nos vallásos közösségekben sok ilyen lány van, de oda tényleg nem árt ha ugyanilyan vagy, mert a világnézeti különbség tényleg ég és föld lehet. :)

Ez szét fogja gyalulni a hétköznapokat.

Világi gondolkodással rendkivül kevés lány ilyen, a legtöbben már tudják,hogy a szüzesség maga nem oszt vagy szoroz.

Én amondó vagyok inkább értékes embert keress, és ne ez legyen a fő szempontod, mert édes mindegy szűz e vagy sem.

2014. jan. 13. 12:57
 22/96 A kérdező kommentje:
21: Elárulnád merre induljak? :) Sok nőről hittem, hogy az.
2014. jan. 13. 12:59
 23/96 anonim ***** válasza:

# 19

Azért megnézem, ahogy egy átlagfizetésből eltartasz nem csak egy nőt, de egy családot...

2014. jan. 13. 12:59
 24/96 A kérdező kommentje:
23: Nagyon leragadtál a pénzügyi részénél.
2014. jan. 13. 13:01
 25/96 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy elég fontos tényező és annak nem sok értelme van, hogy a gyerekek éhen halnak.
2014. jan. 13. 13:02
 26/96 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincsen :D

Sosem kerestem ilyen szempont alapján.

De szerintem a leggyorsabb útja ha társkereső oldalon az "egyéb" rubruikába egyszerűen beleirod. Bár az okát nem értem :)

2014. jan. 13. 13:02
 27/96 anonim ***** válasza:
55%
Szánalmas vagy kérdező!
2014. jan. 13. 13:03
 28/96 A kérdező kommentje:

27: Becsatlakozott az első megkeseredt hölgy nézőnk is :)

Milyen igazad van. Szánalmas. Hogy képzelem, hogy normális nőt keresek, akivel véletlen még együtt is maradunk és gondoskodom róla. Pfffuuhh... te. Ez tényleg borzalmasan hangzik :)

2014. jan. 13. 13:05
 29/96 anonim ***** válasza:

Azt tartsd szem előtt, hogy a szüzesség ide vagy oda, hihet a házasságban, akarhat téged egy életre, és adhatja a család melegét :)

Ékes példa a párom, aki ugyanez, de nem volt szűz.

Ezen az alapon az alapján is választhatsz párt, hogy volt e eltörve a lába, vagy sem :)

2014. jan. 13. 13:06
 30/96 A kérdező kommentje:

Nyílván nem a szüzesség a legfontosabb. Ha végigolvastad amit írtam, láthatod, hogy így próbálom meg kiszűrni, hogy normális legyen. Nem mondtam, hogy máskép lehetetlen, csak ahhoz több szerencse kell.

Őszintén sok boldogságot kívánok nektek, te már egy lépéssel tovább jutottál nálam!

2014. jan. 13. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!