Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?
Kérdező
Nos vallásos közösségekben sok ilyen lány van, de oda tényleg nem árt ha ugyanilyan vagy, mert a világnézeti különbség tényleg ég és föld lehet. :)
Ez szét fogja gyalulni a hétköznapokat.
Világi gondolkodással rendkivül kevés lány ilyen, a legtöbben már tudják,hogy a szüzesség maga nem oszt vagy szoroz.
Én amondó vagyok inkább értékes embert keress, és ne ez legyen a fő szempontod, mert édes mindegy szűz e vagy sem.
# 19
Azért megnézem, ahogy egy átlagfizetésből eltartasz nem csak egy nőt, de egy családot...
Fogalmam sincsen :D
Sosem kerestem ilyen szempont alapján.
De szerintem a leggyorsabb útja ha társkereső oldalon az "egyéb" rubruikába egyszerűen beleirod. Bár az okát nem értem :)
27: Becsatlakozott az első megkeseredt hölgy nézőnk is :)
Milyen igazad van. Szánalmas. Hogy képzelem, hogy normális nőt keresek, akivel véletlen még együtt is maradunk és gondoskodom róla. Pfffuuhh... te. Ez tényleg borzalmasan hangzik :)
Azt tartsd szem előtt, hogy a szüzesség ide vagy oda, hihet a házasságban, akarhat téged egy életre, és adhatja a család melegét :)
Ékes példa a párom, aki ugyanez, de nem volt szűz.
Ezen az alapon az alapján is választhatsz párt, hogy volt e eltörve a lába, vagy sem :)
Nyílván nem a szüzesség a legfontosabb. Ha végigolvastad amit írtam, láthatod, hogy így próbálom meg kiszűrni, hogy normális legyen. Nem mondtam, hogy máskép lehetetlen, csak ahhoz több szerencse kell.
Őszintén sok boldogságot kívánok nektek, te már egy lépéssel tovább jutottál nálam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!