Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még olyan lányok akik...

Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?

Figyelt kérdés
Hol vannak azok a lányok, akik 18-20 éves koruk ellenére még szüzek, hisznek a házasságban, egy életre keresnek párt és a régi értékrendet képviselek, hogy nő a család melegét adja a férfi pedig dolgozik? Merre induljak keresgélni?

2014. jan. 13. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/96 anonim ***** válasza:
27%
Nem sok, ez az ideje múlt elképzelés szerencsére már nem nagyon van köztudatban.
2014. jan. 13. 12:27
 2/96 anonim ***** válasza:
100%
ÉN
2014. jan. 13. 12:28
 3/96 A kérdező kommentje:

1: Igen, végülis sokkal jobb ami most van. 30 évesen mentek férjhez, miután átment rajtatok egy hadsereg és 40 évesen egy másik ugyan ilyen nő miatt elhagynak titeket. Ott álltok gyerekkel, minden nélkül és nem értitek mi történt.

Hálásan köszönöm a válaszodat, én viszont erre a kérdésre szeretnék választ kapni, hiába zavar téged, hogy vannak még normális férfiak. Biztos vagyok benne, hogy vannak még nők akik nem akarnak emancipált életet élni, mert vannak olyan okosak, hogy látják nem jutnak vele sehova.

Nem, nem azért mert a nők bénák. Csak mert amíg minden nő befekszik minden férfi ágyába 'munkáért', addig nem beszélhetünk arról, hogy a nők eltartják magukat.

Az meg pedig, hogy jobb neked alkalmazottként tengődni, mert csak olyan férfiakba botlasz akik dolgozó nőt keresnek és te így próbálsz ennek megfelelni, hát... sajnálom, őszintén.

Én viszont inkább megkeresem azt a nőt akit érdemes a tenyeremen hordoznom, nem kell dolgoznia, csak ha szeretne.

2014. jan. 13. 12:33
 4/96 anonim ***** válasza:
Rám a mondat első fele illik, de én úgy vagyok vele, hogy azzal szeretném, akivel el tudom képzelni magam egy életre, és tényleg bíztos vagyok benne, hogy szeretem, és ő is engem...viszont nem tervezek várni a házasságig. Viszont csak olyannal tenném meg, akivel ab házasságot is el tudom képzelni, persze nincs rá 100%-os garancia, hogy úgy is lesz, nem vagyok olyan naiv, de értitek. 24-5 éves korom alatt biztos nem mennék férjhez már csak azért is, mert addig suliba fogok járni, és úgy meg elég nehéz, és nem hiszem, hogy éveket várnék ezért.
2014. jan. 13. 12:33
 5/96 anonim ***** válasza:
Viszont nem értek veled egyet, kérdező, sosem szeretnék olyan életet élni, hogy a férfi dolgozzon rám és hasonlók. Ennek semmi köze ahhoz, ki hány évesen szexel...
2014. jan. 13. 12:35
 6/96 anonim ***** válasza:
akik más csillagjegy alatt születtek nekik nincs esélyük! may szűzzel házasodni!
2014. jan. 13. 12:35
 7/96 anonim ***** válasza:
56%
eslő feltételezésem: Sehogy sem tudsz becsajozni, és most ezt azzal okolod, hogy a lányok manapság már qrvák
2014. jan. 13. 12:36
 8/96 anonim ***** válasza:

Vannak még, pl vallásos nők, akik komolyan veszik a tanítást, mondjuk a Bibliából. Ezzel az a "gond", idézőjelben, mert nem az, csak... Ők maguk mellé vallásos párt szeretnének valószínűleg. :) Kivételek akadnak persze.

Világi nők közt is akad ilyen, de /NAGYON KEVÉS/.

2014. jan. 13. 12:37
 9/96 anonim ***** válasza:
32%

# 3

Ez mind szép és jó csak tudod...

1. férfi vagyok

2. a szex fontos része a párkapcsolatnak, ha tetszik, ha nem és tapasztalatokon alapul, mint minden más

3. szerintem egy normális nő nem arról álmodozik, hogy lebabázzon és kitartott nőként tengesse egyhangú napjait, amíg meg nem hal, anélkül hogy tényleg élt volna

4. mitől jobb, ha a házasság közben derül ki, hogy mással lehetne igazán boldog? erre válaszolj nyugodtan

2014. jan. 13. 12:38
 10/96 anonim ***** válasza:
100%
lányok, ne higgyetek neki!
2014. jan. 13. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!