Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?
7-es: Azt látom, hogy ma már csak azok a házasságok tartanak legalább addig amíg a gyerek felnő, ahol mindkét fél tudatosan házasodni akart, mindig is a fejében volt és hisz benne. Az aki véletlen belebotlik a 'nagy szerelembe' azok legtöbbször elválnak, elég hamar. Tehát olyat keresek, aki tudja mit akar és ha még mindig szüz, akkor feltehetően jobban tudja mit akar mint az, akin már végig ment a fél város.
Garancia persze semmire sincs, de mindent meg kell tenni.
9-es:
1. szuper
2. pontosan, de szex miatt még senki sem maradt együtt pár évnél tovább. Nem mondtam, hogy házasság előtt nem szabad lefeküdnie velem, ha már tudjuk, hogy összeházasodnánk
3. végülis sokkal jobb nekik X évesen egyedül egy gyerekkel nem? Sajnálom, én régimódi vagyok. Mindig jön a fiatalabb generáció azzal, hogy új felfogás a jobb... aztán tessék rápillantani az eredményekre
Mit jelent a tényleg élt volna? Hogy mindenkivel lefekszik, minimálbérért dolgozik, nem szül gyereket és a hétvégét a barátnőivel részegen szórakozóhelyeken tölti és járkál a plasztikai sebészhez, hogy eladható maradjon? Áldásom rájuk, én mást keresek.
4. Kockázat mindig van, de a 'tudatos' házasságoknak kétség kivül nagyobb a túlélése mint a szerleme vagy a jó szex miatt házasodóknak. Szerintem szeretni és tisztelni kell a másikat. Együtt élni vele, nem rátelepedni és minden rendben lesz. Hiba persze bármikor becsúszhat, de ilyen az élet.
# 16
Vagyis akkor inkább éljen le egy boldogtalan emberrel, akiről végül kiderült, hogy nem élete nagy szerelme? Mert régen ez volt jellemző.
Azt pedig nem is értem miért lenne követendő elv, hogy a nők pénzes férfival eltartassák magukat...
A Bapdtista hitközösségekben csupa ilyen lány van.
Bár van amelyik a házasságig tolható análba.
17-es: Nem kell követni semmit sem. Nem pénzes férfiról beszéltem, csak olyanról, aki felelősséget vállal a családjáért, és érti a család szó jelentését. Biztos az én fejemmel van baj, de ha lenne feleségem én nem egy erős dolgozó emberként néznék rá, hanem a páromként, társamként aki óvnom, védenem kell. Mindegy ez van.
Ha pedig annyira boldogtalan, akkor el kell válni. Viszont két inteligens ember aki tudatosan házasodott, feltehetően szépen tudatosan el is tud váláni anélkül, hogy civakodás lenne.
Nem tudtál meggyőzni, még mindig ilyen nőt keresek, pedig próbálom átlátni a szempontodat, de egyenlőre az én verzióm jobban működőnek látszik, mint a céltalan csajozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!