Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még olyan lányok akik...

Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?

Figyelt kérdés
Hol vannak azok a lányok, akik 18-20 éves koruk ellenére még szüzek, hisznek a házasságban, egy életre keresnek párt és a régi értékrendet képviselek, hogy nő a család melegét adja a férfi pedig dolgozik? Merre induljak keresgélni?

2014. jan. 13. 12:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:

#87.

Mert benne a pakliban. Ha nagyon elhúzódik ez a keresés,

akkor derül ki, hogy gyakorlatilag "lemaradtak róla".

Tipikusan az a 38 éves nő, aki tanácsot kért, hogy hogyan tovább, mert már 38, és gyakorlatilag nincsen meg a párja, szüz, és várja a kvázi férjét. Sok mindent igyekeztünk neki mondani, de érdemi megoldás már nincsen. Ha délután becsenget hozzá, akkor is 39-40 évesen megy férjhez,

és csak akkor kezdi el a család alapitást. Utána azt fel is kell nevelni. vészesen elfogy az idő :) Tény, ez a másik véglet a kérdésben.

Nagyon boldog párként is lehet élni ilyen averziók nélkül, mert teljesen felesleges.

2014. jan. 13. 14:18
 92/96 PearlDiver ***** válasza:
86%

Színtiszta élvezet olvasni ezt a threadet, nagyon király hogy ennyien vannak az én fogalmaim szerint is normális felfogású és egyben nagyon értelmes emberek az internet másik végén!

A vádaskodásokra és beszólogatásokra reagálnék. Javaslom mindekinek, hogy ha kap az arcába egy rosszindulatú kommentet, próbáljon mégis higgadtan válaszolni, ne acsarkodjon vissza, mert az eltereli a figyelmet a központi témáról, amiről mindenki úgyis azt gondol amit akar, de ha nincs a kis lelke megsértve hogy valaki lehurrogta, még az is lehet hogy elgondolkodik egy a sajátjától eltérő, de használható gondolaton. Nekem is több ilyen volt csak ebben a témában.

Biztosan mindenkinek jobban esik, ha egy olyan eszmecsere részese lehet, amiben vitakultúra és segítő, jobbító szándék uralkodik.

2014. jan. 13. 15:32
 93/96 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, veled csak az a gond, hogy itt mindenkit hülyének nézel. Látjuk, hogy más a gondolkodásmódod, na és? Igen, vannak ilyen lányok. De attól a többiek még nem elkorcsosultak. És ha nem várnak a házasságig a szexszel, neadjisten' mással is lefeküdtek, szerethetik egymást ugyanúgy, mint aki nem így cselekedett. És egy ilyen nő is lehet gondoskodó, egy ilyen férfi is lehet jó apa.

Mellesleg nem csak az a két véglet van, hogy szűz, vagy ordas r*banc ;)

Én is szűz vagyok, még csak 17 éves, sőt, hogy tetézzem leszbikus is, szóval nem a 'romlott életem' miatt mondom ezt.

Azt ajánlom adj lejjebb az elképzeléseidből, és kezd el randizni, és ha találsz egy lányt, aki megfelel a te normáidnak, és neki is hasonló elképzelései vannak, ismerd meg, járj vele, jegyezd el, házasodjatok össze, majd szexeljetek...

ez a ti tökéletes párkapcsolatok, de nem a mienk. Ha nem ismerkedsz, csak várod, hogy bekopogjon a tökéletes "szűz-családanya-gyengéd-tenyerénhordozható-stb" nő, akkor pedig ne csodálkozz, hogy végül egyet sem találsz.

De én tényleg a legjobbat kívánom neked, ne vedd ellenségeskedésnek, csak ismerd be, hogy nem vagy tökéletes. Mindenki szerint az ő gondolkodásmódja a normális.

2014. jan. 13. 16:56
 94/96 anonim válasza:
100%
Kerdezo,nagyon tetszik a gondolkodasmodod,en is hasonloan gondolkodtam....es nem adtam lejebb,az elkepzeleseimbol...ennek az volt az ara,hogy 28 evesen talaltuk egymasra.,de minden ok.Sok sikert Neked!!!!!!!!!!
2014. jan. 18. 13:42
 95/96 anonim válasza:
18 vagyok és ez a terv, szüzességi fogadalom. Egyébként van sok olyan vallásos ország, kultúra ahol ez a szokás és nem, nem azért mert 14 évesen férjhez mennek.
2014. nov. 9. 12:16
 96/96 anonim válasza:
Én még csak most látom ezt a kérdést, de igen, ennyi év után is vannak még ilyen lányok.
2019. nov. 24. 21:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!