Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?
#87.
Mert benne a pakliban. Ha nagyon elhúzódik ez a keresés,
akkor derül ki, hogy gyakorlatilag "lemaradtak róla".
Tipikusan az a 38 éves nő, aki tanácsot kért, hogy hogyan tovább, mert már 38, és gyakorlatilag nincsen meg a párja, szüz, és várja a kvázi férjét. Sok mindent igyekeztünk neki mondani, de érdemi megoldás már nincsen. Ha délután becsenget hozzá, akkor is 39-40 évesen megy férjhez,
és csak akkor kezdi el a család alapitást. Utána azt fel is kell nevelni. vészesen elfogy az idő :) Tény, ez a másik véglet a kérdésben.
Nagyon boldog párként is lehet élni ilyen averziók nélkül, mert teljesen felesleges.
Színtiszta élvezet olvasni ezt a threadet, nagyon király hogy ennyien vannak az én fogalmaim szerint is normális felfogású és egyben nagyon értelmes emberek az internet másik végén!
A vádaskodásokra és beszólogatásokra reagálnék. Javaslom mindekinek, hogy ha kap az arcába egy rosszindulatú kommentet, próbáljon mégis higgadtan válaszolni, ne acsarkodjon vissza, mert az eltereli a figyelmet a központi témáról, amiről mindenki úgyis azt gondol amit akar, de ha nincs a kis lelke megsértve hogy valaki lehurrogta, még az is lehet hogy elgondolkodik egy a sajátjától eltérő, de használható gondolaton. Nekem is több ilyen volt csak ebben a témában.
Biztosan mindenkinek jobban esik, ha egy olyan eszmecsere részese lehet, amiben vitakultúra és segítő, jobbító szándék uralkodik.
Kérdező, veled csak az a gond, hogy itt mindenkit hülyének nézel. Látjuk, hogy más a gondolkodásmódod, na és? Igen, vannak ilyen lányok. De attól a többiek még nem elkorcsosultak. És ha nem várnak a házasságig a szexszel, neadjisten' mással is lefeküdtek, szerethetik egymást ugyanúgy, mint aki nem így cselekedett. És egy ilyen nő is lehet gondoskodó, egy ilyen férfi is lehet jó apa.
Mellesleg nem csak az a két véglet van, hogy szűz, vagy ordas r*banc ;)
Én is szűz vagyok, még csak 17 éves, sőt, hogy tetézzem leszbikus is, szóval nem a 'romlott életem' miatt mondom ezt.
Azt ajánlom adj lejjebb az elképzeléseidből, és kezd el randizni, és ha találsz egy lányt, aki megfelel a te normáidnak, és neki is hasonló elképzelései vannak, ismerd meg, járj vele, jegyezd el, házasodjatok össze, majd szexeljetek...
ez a ti tökéletes párkapcsolatok, de nem a mienk. Ha nem ismerkedsz, csak várod, hogy bekopogjon a tökéletes "szűz-családanya-gyengéd-tenyerénhordozható-stb" nő, akkor pedig ne csodálkozz, hogy végül egyet sem találsz.
De én tényleg a legjobbat kívánom neked, ne vedd ellenségeskedésnek, csak ismerd be, hogy nem vagy tökéletes. Mindenki szerint az ő gondolkodásmódja a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!